Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam507
Toplam Ziyaret1691949

Barakadğı Köyü Okuluna Karne Hediyesi Olarak Giysi Götürdüler

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesindeki Halıcılar Anadolu Lisesi öğrencileri, Karaisalı ilçesindeki öğrencilere karne hediyesi olarak ayakkabı ve giysi götürdü.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesindeki Halıcılar Anadolu Lisesi öğrencileri, Karaisalı ilçesindeki öğrencilere karne hediyesi olarak ayakkabı ve giysi götürdü.

Halıcılar Anadolu Lisesi Okuma Kulübü öğrencilerinin başlatmış olduğu "Dostun Eli Sevgi Seli" projesi kapsamında ilköğretim okullarına yardımı devam ediyor.

Daha önce Muş‘un Dumlusu Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında yardım götüren öğrenciler şimdide Adana‘nın Karaisalı ilçesine bağlı Barakdağı Köyü‘ndeki Barakdağı Mezit Şehit Bahattin Çelik İlköğretim Okulu öğrencilerine karne hediyesi götürdü.

Anadolu Lisesi Öğretmeni Tuna Çınar, projenin tüm ili kapsayacağını belirterek, "Okuma Kulübü olarak 17 okul ile görüştük. Bu okulların bazılarında okuma kulübü kurduk, diğer okullarda da kurmak üzereyiz. Önümüzdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, 17 okul ile birlikte Güneydoğu‘daki okullara yardım götürmeyi planlıyoruz. Hedefimiz tüm Adana‘daki okullarda okuma kulübü kurmak ve bu yardım kampanyasını birlikte götürmektir" dedi.

Çınar, öğrencilerin esnaf ve ailelerinden yardım toplayarak buradaki öğrencilere kırtasiye, mont, ayakkabı, oyuncak, tişört, pantolondan oluşan giysi getirdiklerini söyledi. Okuma Kulübü öğrencilerden Seher Aslan bu tür yardımlarda bulunmaktan mutlu olduğunu belirterek, "Okullardaki kardeşlerimize yardım götürüp, onların durumlarını yakından gördükçe, başka bir okula da gitmemiz gerektiği izlenimini uyandırıyor bizde. Çünkü yardım etmemiz gereken çok insan var. Okuma kulübü öğrencileri olarak tüm ildeki okullarda zor durumda olan öğrencilere ulaşarak onlara bir nebzede olsa yardım götürmek beni ve arkadaşlarımı mutlu ediyor." diye konuştu.



605 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374