Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi18
Bugün Toplam303
Toplam Ziyaret1691745

Bağımsız Adayın Sandığından Kendine Oy Çıkmadı

Adana‘da seçimlere bağımsız giren yerel gazete sahibi Hakan Bülent Yardımcı‘nın oy kullandığı sandıkta kendine oy çıkmadı.

Adana‘da seçimlere bağımsız giren yerel gazete sahibi Hakan Bülent Yardımcı‘nın oy kullandığı sandıkta kendine oy çıkmadı. 

Yardımcı‘nın tepkisi üzerine ilçe seçim kurulu sandıktaki yeniden değerlendirmesinde oyunu 3 olarak düzeltti. Yardımcı, "Benimle birlikte eşim, kızım ve damadım da oy kullandı. En az 50 yakınım bu sandıkta oy kullandı. Böyle şey olur mu?" diye tepki gösterdi. 

İlginç olay, Şener Şen‘in başrol oynadığı "Züğürt Ağa" filminde bir şeyhle arasında geçen seçim rekabetini hatırlattı. Filmde, seçim sonucuna göre sandıktan ağa yalnızca bir oyla çıkıyor. Ağanın tepkisi üzerine kahya ile işçisi de "O tek oy bizimdir" diyor. Ağa ise "O oylar sizinse benim oyum nerede" diyerek tepki gösteriyor.

Hakan Bülent Yardımcı‘nın oy kullandığı 1023 numaralı sandıkta, seçim sonuçlarına göre dün kendisine oy çıkmadığı görülüyor. Ancak bugün yapılan yeni değerlendirmede Yardımcı‘nın oyu 3 olarak düzeltilmiş görülüyor. Seçimlere sıkı hazırlandığını söyleyen Yardımcı, 2 bin kişi ile seçim turu attığını belirterek, "Seçim sonuçlarına göre 454 oy almışım, benim seçim turumda bile en az 2 bin kişi vardı. Bunların aileleri çocukları yok mu?" diye tepki gösterdi.

Oy kullandığı sandıkta "0" oy çıkmasına ise tepki gösteren Yardımcı, "Bugün bir düzeltme yapmışlar 3 oy çıkmış, ancak o sandıkta ben, eşim, kızım, damadım ve en az 50 yakınım oy kullandı. Olayı kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Sonuçlara itiraz etmeyeceğim." diye konuştu.



703 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374