Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam409
Toplam Ziyaret1691851

“Kaybeden yok kazanan Türkiye oldu”

 Partisini oy veren vermeyen tüm seçmene teşekkür eden Ak parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan, “Bugün kaybeden yok. Kazanan Türkiye ve Milletimiz olmuştur” diye konuştu.

Seçim sonuçlarını gittiği okullardaki sandık başlarında ve ilçe seçim kurulu başkanlıklarından öğrenen Fatoş Gürkan, Türkiye’de çok partili dönemde ilk defa üst üste üçüncü kez iktidara gelen bir parti olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi. 2. Kez milletvekili olmanın mutluğunu partili ve yakınlarıyla birlikte paylaşan Gürkan, "Seçim sonuçları açıklandığında milletimizin Sayın Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ak Partimize güvenerek, istikrar ve demokrasiden yana olan iradesini ortaya koymuştur. Milletimiz Ak Partimize %50 oranında oy vererek son 100 yıla damgasını vuran bir seçim sonucu ortaya çıkarmıştır. Her şeyin en iyisine layık olan milletimiz istikrar sürsün Türkiye hazır hedef 2023 demiştir. Oylarımız arttıkça sorumluluklarımız daha da artmıştır. Son sözü milletimiz söylemiştir. Bizler daha çok çalışarak daha fazla hizmet etmeye ve milletimize layık olmaya çalışacağız. Bizlere destek veren vermeyen tüm milletimize, hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

 

DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

Gürkan,  konuşmasını şöyle sürdürdü,  “Seçim, Adana’mız ve ülkemiz için çok iyi bir şekilde sonuçlandı. Halkımız istikrarı, büyümeyi ve yeni bir sivil anayasayı tercih etmiştir. Bu sonuç teşkilat olarak bir bütünleşmenin sonucunda çok çalışmayla alındı. Bu güne kadar olduğu gibi milletvekili arkadaşlarımız, ülkemizin halkımızın sorunlarını çözmek için daha çok çaba harcayacaklardır.  Duaları ve destekleri için herkese çok teşekkür ediyorum.  Adanalı bundan sonra bizden daha çok hizmet bekliyor. Onları mahcup etmeyeceğiz. Çocuklarımızın ve yarınımızın aydınlık geleceği için hep birlikte çalışacağız. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun." 

Seçim sonuçlarını netleşmesiyle birlikte ellerinde bayrak ve flama taşıyan vatandaşlar, Fatoş Gürkan’a sevgi gösterilerinde bulunurken, “Türkiye sizinle gurur duyuyor” diye slogan attı.



695 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374