Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam362
Toplam Ziyaret1691804

Adaylar oyunu kullandı

Adana'da milletvekili adayları, seçim kampanyasının ardından bugün sandık başına gitti.
AK Parti Genel Başkan Danışmanı Adana Milletvekili adayı Necati Çetinkaya ile CHP Adana 4. sıra milletvekili adayı Ali Demirçalı, oyunu Adana’nın merkez Çukurova ilçesindeki Güzelyalı İlköğretim Okulu’nda kullandı.
Oy kullanacağı okula eşi Fidelya, oğlu Burak Demirçalı ile birlikte giden Demirçalı, aynı okulda oyunu kullanan AK Parti 2. sıra milletvekili adayı Necati Çetinkaya ile karşılaştı. Aynı okulda oy kullanan Demirçalı ile Çetinkaya bir süre sohbet etti.
AK Parti Adana Milletvekili Av. Fatoş Gürkan eşi Erhan Gürkan ile birlikte oylarını Çukurova ilçesi İbrahim Atalı Lisesi'ndeki 1145 nolu sandıkta kullandı. Gürkan çiftinin kızları Pınar Gürkan’da anne ve babasını yalnız bırakmadı.
Oyunu kullandıktan sonra gazetecilere bir açıklamada bulunan Gürkan, seçimin son 100 yılın en önemli seçimlerinden biri olduğunu söyledi. Gürkan, "Bu seçimler tüm dünyayı etkiliyor. Demokrasi olması için seçim lazım. Bugüne kadar alanlarda hep biz konuştuk şimdi konuşma sırası milletimizde" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. sıra Adana milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz, eşi Zerrin Yılmaz ve kızı Selenge Yılmaz ile birlikte Yüreğir Lokman Hekim Lisesi’ndeki 2169 Nolu sandıkta oyunu kullandı.
Yılmaz, yaptığı açıklamada ise, üç aydır sahalarda olduğunu, Adana’da sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek, "Şimdi sıra üç aylık çalışmamızın meyvelerini almaya geldi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin sandıklarda birinci parti çıkacağına inanıyorum. Önemli olan bu seçimlerin hak ve hakkaniyet ve huzur içerisinde gerçekleşmesidir. Bu seçimin demokrasi şenliği içerisinde geçmesini diliyorum" dedi.
Yılmaz daha sonra Adana’nın merkez ilçelerindeki okulları tek tek gezerek sandık görevlilerine başarılar diledi.
Adana Bağımsız Milletvekili adayı Hakan Bülent Yardımcı da, mezun olduğu Çoban Ticaret Lisesi’nde oyunu Yüksel Yardımcı ile birlikte kullandı.



1157 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374