Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam423
Toplam Ziyaret1691865

Mhp’Den Mitinge Davet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın (Perşembe) saat 17.30’da Adana’da İstasyon Meydanı’nda düzenlenecek mitingde halka hitap edecek.

MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, miting için bütün hazırlıkların tamamlandığını bildirdi ve “Bütün halkımızı kucaklaşmaya davet ediyoruz” dedi. 12 Haziran’da yapılacak olan seçimin Türkiye’nin kader seçimi olduğuna dikkat çeken Üçkardeşler, “Bu seçim Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bütün olarak yoluna devam edip etmeyeceğinin oylanacağı kader anına dönüşmüştür” mesajı verdi.Üçkardeşler, “Biz ne aç hürler, ne tok esirler ülkesi olmayacağız. Biz; karnı tok, sırtı pek, başı dik, diktatörlüğün son bulduğu, adaletin tam anlamıyla tecelli ettiği, demokrasinin bütün nimetlerinden yararlanan, bölücü terörün bütün izlerinin silindiği, etnik ayrışma yerine bin yıllık kardeşliğin tesis edildiği bir Türkiye ülküsünün neferleri olarak aziz milletimizden destek istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Üçkardeşler, şunları kaydetti:

“Bu nedenle, 12 Haziran’ı tarihi bir dönemeç olarak görüyoruz. Bu tarihi dönemeci tarihi fırsata dönüştürmek için saatler kaldı. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli de, MHP’nin doğup büyüdüğü Adana’da hemşehrilerine hitap edecek, tarihi mesajlar verecektir. İşte böylesine önemli bir günde, tarihi öneme sahip büyük mitingimize bütün halkımızı davet ediyor, kucaklaşmaya, ses vermeye çağırıyoruz.”



722 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.286532.4159
Euro34.598834.7374