Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam150
Toplam Ziyaret1686659

İSMAİL DEMİRKESER ‘E BAŞARI PLAKETİ

Çatıkur Yapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser, Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneği Adana Şubesi tarafından ödüle layık görüldü.

Köy ve Mahalli İdareleri Muhtarlar Derneği Adana Şubesinin İnci Otel Zümrüt Balo salonunda düzenlediği geceye AK Partiden Adana Milletvekili Fatoş Gürkan başta olmak üzere İl ve İlçe yöneticileri, CHP den Adana İl Başkanı Zeydan Karalar , milletvekili adayı Ümit Özgümüş ve Ali Demirçalı çeşitli parti yöneticileri, Demokrat Parti den Adana İl Başkanı Fatih Köylü, milletvekili adayları Kemal Akar,Yakup Bulut ile Çukurova ve Seyhan İlçe Başkanları , parti yöneticileri katıldılar. Ayrıca MHP Adana milletvekili adayı Seyfettin Yılmaz yoğun proğramlarından dolayı geceye katılamadıklarından dolayı birer özür mesajı gönderdiler.

Gecede özellikle Pozantı ve Karaisalı’lı hane sakinlerinin yoğun olarak ikamet ettiği mahallelerde, muhtarlarımıza sosyal sorumluluk çerçevesinde Çatıkur Yapı Group ‘un sağladığı katkılardan dolayı, Dernek adına Ak Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan plaket verdi.



1269 kez okundu

Yorumlar

çanakkale zaferi     28/08/2012 17:34

çok deherli kadreşim bugüne kadar herşeyden başarılı olmandan dolayı sana teşekkür eder tüm herşeyde başarılar dilerim şu çanakkaleyi geçebilirsek o zaman çok mutlu oluruz inşanlah sonuş iyi olur orayıda başarı ile kurtarırız sana sevgi dolu selamlar sunar allaha emanet olun
Misafir - karaisalı

AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406