Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam983
Toplam Ziyaret1669369

SEYFETTİN YILMAZ,“ADANA’NIN ÜÇTE BİRİ İŞSİZ”

-          -

-            -

 Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, 9 yıldır ülkeyi yöneten AK parti iktidarının halkın duyguları ile oynadığını söyleyerek, “Adana’nın üçte biri işsizdir”dedi.

  Yılmaz, Seyhan’ın Denizli, Sarıçam’ın Yavuz Sultan Selim ve Esentepe, Yüreğir’in Selahattin Eyyubi Mahallelerinde yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarına yüklendi. 2002 yılında Adana’nın işsizlik oranın yüzde 13 iken 9 yıl sonra bu oranın resmi rakamlara göre yüzde 27’lere çıktığını ifade eden Yılmaz, “Bu resmi rakamlardır. Bir de gizli işsizlerimiz var. Adana’nın 3’te biri işsizdir” dedi.

   AK parti’nin fakir, fukara, gureba edebiyatı yaptığını belirten Yılmaz, “9 yılda insanları pakete muhtaç ettiler. Makarna ve kömüre muhtaç ettiler. İnsanların duyguları ile oynadılar.  Adana karamsarlık şehri olmuştur. Adana’yı ve Türkiye’yi bunların elinden kurtarmanın zamanı gelmiştir. 12 Haziran seçimi bunun için tarihi bir fırsattır” dedi.

  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) eş başkanı olduğunu ve Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere Kuzey Afrika ülkelerinde kan gövdeyi götürdüğünü ve bu ülkelerin yeniden yapılandırılmaya çalışıldığını altını çizen Yılmaz, Irak’ta fiilen bir Kürt Devleti kurulduğunu, İran, Suriye’de de iç karışıklıklar başlatıldığını ve yayınlanan haritalarda Adana’yı da içine alan Kürt Devleti kurulmasına çalışıldığını vurguladı. 9 yıldır ülkeyi yöneten AK parti’nin yeniden iktidara gelmesi halinde Türkiye’nin bölüneceğini kaydeden Yılmaz, “O yüzden bu seçimler Türk Milletinin ateşle imtihan seçimidir diyoruz” dedi.

  MHP Adana Milletvekili Adayı Doç. Dr. Türkan Cengiz de konuşmasında, AK Parti iktidarının işsizliği önlemekten ziyade yeni işsizler ordusu meydana getirdiklerini, gençlerin işsizi olduğunu, okumanın avantaj olmaktan çıktığını, öğrencilerin girdikleri sınavlardan hak ettiği puanız alamadıklarını bildirerek,  seçilmesi halinde kadınların ve gençlerin sesi olacağını söyledi.

  MHP Adana Milletvekili Adayı Hamit Yılmaz da yaptığı coşkulu konuşması ile büyük alkış aldı. Yılmaz, Türkiye’nin Türk olmayan bir başbakan ile idare edildiğine dikkat çekerek, “Sayın Başbakan bir türlü Türküm diyemiyor. Türk kelimesini ağzına almıyor. Milletimiz bunlara dikkat edecektir. Haçlı seferlerine karşı duracak olan tek parti MHP’ye sizlerden destek ve oy istiyoruz” dedi.

 Sarıçam’ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki toplantı sonrası MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, MHP Adana Milletvekili Adayları Seyfettin yılmaz, Doç. Dr. Türkan Cengiz Yılmaz ve Hamit Yılmaz ile vatandaşlar el sıkışmak için birbirleriyle yarış etti.  Yılmaz’a Sarıçam’ın Esentepe Mahallesi’nde Hatice Çoban isimli bir kişi bir buket çiçek verdi.

 



968 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.262832.3921
Euro34.778034.9173