Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam805
Toplam Ziyaret1682792

MHP İlçeleri gezdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda seçim çalışmaları Karaisalı, Aladağ, İmamoğlu ve Kozan‘da yürütüldü.

Önce Karaisalı’da esnafı ziyaret eden MHP adayları, 850 rakımlı Aladağ ilçesine, sonra tekrar ovaya inerek İmamoğlu’na geçti. Üç ilçede de ilgiyle karşılanan adaylar esnafla sohbet etti, vatandaşın sorunlarını dinledi, MHP’nin projelerini anlattı.

Gezilere MHP Adana İl Başkanı A. Kadir Üçkardeşler, ilçe başkanları Yusuf Kanlı, Mustafa İzgioğlu, İbrahim Kara, Mehmet Özcan, Ahmet Yeğenağa, Ali Demir, Savaş Ağca, Ender Çulhacı, bazı ülkü ocakları başkanları, İl Kadın Kolları Başkanı İnci Çelik Mahmat, ilçe kadın kolları başkanları, bazı il genel ve belediye meclis üyeleri, adaylardan milletvekili Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Cahit Öztok, Metanet Çulhaoğlu, Türkan Cengiz Yılmaz, Süleyman Şimşir, Mehmet Külahlıoğlu, Gökay Sarılı ve Hamit Yılmaz katıldılar.

Kozan‘da mehteran takımının marşları eşliğinde bir saat süreyle gerçekleştirilen şehir turunda balkonlara çıkan Kozanlılar MHP’nin adaylarına sevgi gösterilerinde bulundu. İlçe seçim bürosunun açılışı ise binlerce kişinin katılımı ile adeta mitinge dönüştü.

Üçkardeşler, burada yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar MHP’ye uç beyleri yetiştiren Bozkurt yuvası Kozan ovasının, MHP’nin tek başına iktidarına büyük destek vereceğini görüyor ve bundan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Ali Halaman ise, “Siyaset halk için halk adına yapılır. Her zaman içinizde oldum, bundan sonra da içinizden biri olarak kalmaya ve sizin yüreğinize Ankara’da tercüman olmaya devam edeceğim” derken, Cahit Öztok da “Sizlerden biri olarak Kozan için, bu bölge için, Ülkem için, mücadele etmeye şeref sözü veriyorum” diye konuştu.

Adaylar, Kozan’ın il yapılması için de mücadele edeceklerini kaydetti.

Kozan İlçe Başkanı Ender Çulhacı ise “13 Haziran’da üç hilal Kozan Kalesi’nde şanla şerefle dalgalanacaktır” dedi.



986 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398