Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam323
Toplam Ziyaret1684420

Ömer Çelik Karaisalı'da muhalefete çattı

Seçim çalışmalarını Adana‘nın Karaisalı ilçesinde sürdüren Çelik, esnafı ziyaret ettikten sonra halka seslendi. Konuşmasında muhalefet partilerine sert eleştiriler getiren Çelik, "Bir tanesi çıkıyor, Türkiye‘nin büyüklüğüyle kavga ediyor. Ötekisi çıkıyor, Türkiye‘nin temel değerleriyle kavga ediyor. Birileri çıkıyor, ‘Ben milliyetçiyim‘ diyor. Ama görüyorsunuz konuştukları zaman Türkiye‘nin manevi büyüklerine, kanaat önderlerine, din büyüklerine, temel değerlere nasıl saldırıyorlar. Cumhuriyet Halk

Partisi çıkıyor, Cenab-ı Allah‘ın vasfını nasıl kullanacağından habersiz. Cenab-ı Allah‘ın vasfını kullanırken bizim bütün değerlerimize hakaret eden bir cümle kuruyor. Kendi milletinin değerlerini tanımayan böylesine bir muhalefet Allah korusun iktidara gelse, ki mümkün değil hiçbir zaman Allah‘a şükür, bunlar Türkiye‘yi bir haftada batırırlar" dedi.

Muhalefet yöneticilerinin umudunu ordunun darbe yapmasına bağladığını, bu beklentileri boşa çıkınca da hırçınlaştığını söyleyen Çelik, şöyle devam etti:

"Geçenlerde CHP Genel Başkan Yardımcısı çıkıyor, orduyu darbe yapmadığı için ‘kağıttan kaplan‘ olarak nitelendiriyor. Bu ordu halkın ordusudur. Aşını, ekmeğini millet veriyor. Darbe ordunun millete silah çekmesi demek. Bir ordunun millete silah çekmesini isteyen parti olur mu? Bu partiye millet oy verir mi? Geçenlerde MHP Genel Başkanı Yardımcısının bir görüntüsü yayınlandı. Hazreti Osman‘a düşman. Merkez sağda oy veren, bu ülkenin manevi değerlerine saygılı partilere oy veren bütün seçmenlere düşman.

Alevi vatandaşlara, Kürt vatandaşlara hakaret ediyor. Bunlar kendilerine milliyetçi diyor. Kendi milletinin değerlerine düşman milliyetçilik olur mu? Bunlarınki milletsiz milliyetçilik. Eğer gerçekten milliyetçi olacaksan, önce şunu söyleyeceksin; bu ülkenin efendisi bir takım çeteler, bir takım Ergenekonlar değil, bu milletin ta kendisidir. Siyasetçi kendini bu milletten ayrı göremez. Milletin değerleriyle çatışan insanları genel başkan yardımcısı yapan MHP‘nin milliyetçilikle ve milletle ilgisi

kalmamıştır. CHP de yargı ve darbenin arkasında sığınarak, eski karanlık günlere götürmeye çalışıyor. Onların bu milletle ilgili kalmamıştır. Önümüzdeki 4 yıl Türkiye‘nin 40 yılda yapacağı işi yapmak zorundayız."

12 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye Cumhuriyeti‘nin ilk sivil anayasasını yapacaklarının altını çizen Çelik, "Bu anayasayı profesörler, bir takım profesyoneller yazmayacak. Oturup biz yazmayacağız. Aşağıdan yukarı doğru bütün sivil toplum örgütleri halkın bütün taleplerini dikkate alarak, bu tartışmalar izlenecek ve ilk defa Türkiye halkın anayasasını yapacak" diye konuştu.



716 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351