Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam218
Toplam Ziyaret1684973

Seyfettin Yılmaz, Karaisalıılar Derneği'ni ziyaret etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, Adana’nın merkez ilçelerinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmıyor. Yılmaz, sadece kendisinin milletvekili olması için değil, MHP’nin tek başına iktidar olması için gece- gündüz çalışıyor.

 Yılmaz, Seyhan’ın Fevzipaşa, Aydınlar ve Barış Mahallelerinde esnaf gezisi yaparken, Karaisalılılar Derneği’nin de konuğu oldu. 7’den 70’e herkesle kucaklaşan Yılmaz’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.  Yılmaz, yaptığı ziyaretlerde esnafların hatırı ve işlerini sordu. Esnafların ekonomik krizden yakarışlarına Yılmaz, “Getireceğimiz Hilal Kart Sistemi ile, kartın sahibi vatandaşlarımızın kendi mahallesindeki esnaflardan alış-veriş yapmalarını sağlayacağız. Böylece esnafımız kalkınacaktır” dedi.
 Adana’nın Türkiye’de sanayileşen ilk kenti olduğunu ifade eden Yılmaz, “Adana’nın eski muhteşem günlerinde Yeşilçam’da filmlere konu oluyordu. Biz yeniden Adana’yı eski günlerine döndüreceğiz” dedi.
Yılmaz, “12 yıllık iktidar programımızı açıkladık. MHP’nin iktidarında Türk töresine uygun şekilde sosyal devlet hayata geçecektir. Bu sosyal devlet uygulamalarımızda bütçe ye getirecek olan yük 76 milyar liradır. Bu kaynağı nereden sağlayacağımız da MHP’nin seçim bildirgesinde vardır” dedi.
 
 YILMAZ, KARAİSALILILAR DERNEĞİ’NİN KONUĞU OLDU
 MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, Karaisalılılar Derneği’nin konuğu olarak yaptığı konuşmada ise, Adana’nın 2009 yılında çıkarılan Teşvik Yasası’ndan yararlandırılmadığını, Mersin ve Osmaniye olmak üzere diğer illerin yararlandığı yasanın MHP iktidarında düzeltileceğini ve bu yasanın getirdiği adaletsizliğin giderileceğinin altını çizdi. Adana’nın işsizlikte Şırnak ile yarıştığını kaydeden Yılmaz, 9 yıllık AK Parti iktidarında Adana’da ciddi manada bir yatırım göremediklerini, yatırımcıların teşvikler nedeni ile komşu illere gittiğini bildirdi.
 “Biz Adana’nın sorunlarını çözmeye talibiz. Bu bizim şeref sözümüzdür” diyen MHP Adayı Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
 “Hükümet, kontrolü kaybetmiştir. YGS, KPSS gibi sınavlarda ortaya çıkan durum çok vahimdir. Bazı bağımsız adayların başvurularının reddedilmesi ile Türkiye anarşinin merkezi durumuna gelmiş ve hükümet seyirci kalmıştır. Ben inanıyorum ki, MHP iktidarında tüm hesaplar tersine çevrilecektir” şeklinde konuştu.


779 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.477332.6074
Euro34.596434.7351