Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam882
Toplam Ziyaret1681967

Gürkan Yılın Milletvekili seçildi

 

Ak Parti Adana Milletvekili Anayasa Komisyonu Sözcüsü Av. Fatoş Gürkan, Yılın Milletvekili seçildi. Siyaset dergisinin “Onyedinci Kuruluş Yıl Dönümü ve Siyaset’in Ödülleri Töreni” Sheraton Ankara Otelinde muhteşem bir organizasyonla gerçekleşti.

Seray Sezer ve Ziya Kürküt’ün sunuculuğunu üstlendiği görkemli gece, Siyaset Dergisi Yönetim Kurulu Başkanı G.Gül Kılıçaslan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Siyaset dergisi’nin düzenlediği ankette yaklaşık 2,5 milyon okuyucu ve web sitesini ziyaret edenlerin kullandıkları oylarla belirlediği. Türkiye’nin kendi dallarında zirvede olan isimlerin ödül aldığı geceye,TBMM Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Bakanlar, Milletvekilleri, İşadamları, Sanatçılar, Medya Mensupları, Sporcular ve kalabalık bir davetli topluluğu yoğun ilgi gösterdi. Ödül Töreninde Siyaset Dergisi okuyucuların ve web sitesini ziyaret edenlerin kullandıkları oylarla belirlediği yılın milletvekili ödülünü Ak Parti Adana Milletvekili Anayasa Komisyonu Sözcüsü Av. Fatoş Gürkan’a Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu verdi.

ÖDÜLÜ KADINLARIMIZ ADINA ALIYORUM

Gürkan, ödül töreninde yaptığı konuşmada; Siyaset Dergisi yönetim kurulu başkanının başarılı bir kadın olmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek tüm çalışma arkadaşlarına bu muhteşem geceyi tertip etmelerinden dolayı tebrik etti. Gürkan, “Siyaset dergisi okurlarının destekleri ile yılın milletvekili ödülüne layık görülmem nedeniyle çok mutluyum. Desteği olan her kese teşekkür ederim. Bu ödülü bugüne kadar gerek istiklal mücadelemizde gerekse hayatın her alanında mücadele eden kadınlarımız adına alıyorum.Siyasi hayatımda bana bugüne kadar çalışmalarımda desteklerini ve fedakarlıklarını esirgemeyen başta eşim ve çocuklarım olmak üzere tüm aileme ve çalışma arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.”dedi.



954 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398