Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam337
Toplam Ziyaret1680544

MHP ADAYI SEYFETTİN YILMAZ, “ÇOCUKLARIMIZ GELECEĞİMİZDİR”

 “MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ OLARAK, ÇOCUKLAR ARASINDA AYRIMCILIK YAPMAMA, ÇOCUKLARIN YÜKSEK YARARINI GÖZETME, YAŞAMA VE GELİŞME HAKLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ÇOCUK GÖRÜŞLERİNE SAYGI GÖSTERİLMESİ ÖNCELİĞİMİZDİR. YAŞAMIMIZIN SEVGİ ÇİÇEKLERİ OLAN TÜM ÇOCUKLARIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN”

  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında “Çocuklar geleceğimizdir” dedi.

  Yılmaz mesajında, 23 Nisan 1920 günü sabahı Türk Ulusunun yüreklerinde hissettikleri ulusal egemenliğe kavuşma coşkusunun 91 yıl sonra aynı yüksek heyecanlarla yaşanmaya devam edildiğini ifade ederek, “Yüce Türk Milletinin sınırsız sevgi duyduğu çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı ve önemli bayramı tüm Çocuklarımıza kutlu olsun” dedi.

  Çağdaş, lâik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin Atatürk ışığının aydınlattığı medeniyet yolunda tüm çocuklarla birlikte yürümeye ve yücelmeye devam edeceğine işaret eden Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

  "Çocuklarımızın geleceğe taşıdıkları çağdaşlık meşalesi hiç sönmeyecektir. Ülkemizin geleceği ve egemenliğimizin teminatı olan çocuklarımıza güveniyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, çocuklar arasında ayrımcılık yapmama, çocukların yüksek yararını gözetme, yaşama ve gelişme haklarının geliştirilmesi ve çocuk görüşlerine saygı gösterilmesi önceliğimizdir. Yaşamımızın sevgi çiçekleri olan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun”



661 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.439832.5698
Euro34.502534.6407