Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam124
Toplam Ziyaret1680331

PARSAK, "İLKEMİZ MUTLU HEKİM, MUTLU HASTA OLACAK"

12 Haziranda yapılacak genel seçimler öncesi Milletvekili Aday Adayı olabilmek için Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa eden Dr. Rıza Mete, Dr. Halit Atik ve Dr. Hamdi Karanfil’in yerine yedek listeden Dr. Mualla Çolak, Dr. Utku Ersözlü ve Doç. Dr. Selman Vefa Yıldırım geçti.

Yapılan yönetim kurulu toplansın da ÇÜ. Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Kaan Parsak Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanlığına getirildi.

Bundan sonraki süreçte ilkelerinin “Mutlu Hekim, Mutlu Hasta” olacağını belirten Adana-Osmaniye Tabip Odası Başkanı Doç. Dr. Cem Kaan Parsak,” CHP’den aday adayı olabilmek için istifa eden üç arkadaşımızın yerlerine yeni üç arkadaşımız geldi. Bunlar Göz hekim Mualla Çolak, Aile Hekimi Dr. Utku Ersözlü ve Çocuk Kardiyolojisi Doç Dr. Selman Vefa Yıldırım arkadaşımız. Adana Tabip Odası Yönetim Kurulu toplantımız benim başkanlığımda gerçekleşti. Genel Sekreterliğe yine Dr. Nuh Demirpas devam ediyor. Diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız yine kendi görevlerine devam edecekler. Bundan sonraki süreçte ilkemiz mutlu hekim, mutlu hasta’yı benimsiyorum. Elbette mevcut iktidarın hekimlik ve sağlık politikaları üzerine doğru bulduklarımızı destekleyeceğiz ama yanlış bulduklarımızla ilgili eleştirilerimiz, önerilerimiz katılımcı ve pozitif doğrultuda olmaya devam edecektir. Mutlu Hekim, Mutlu Hasta formülü bilindiği gibi son dönemlerde sağlıkla ilgili yapılan anket çalışmalarında hasta memnuniyeti oranlarının yükseldiği görülmekte, ama temel nokta hekim memnuniyetinde yükselmesi. Sonuçta hasta memnuniyetinin temel noktası hekimin memnuniyetindedir. Hekim memnun olmayınca, hastanın memnuniyeti uzun sürmeyecektir. Bu açıdan mutlu hekim, mutlu hasta bizim temel felsefemiz. Her zaman yöneticilerimizin doğru yaptıklarının yapıcı bir şekilde arkalarında olacağız. Ama kendi eleştiri ve görüşlerimize de devam edeceğiz” diye konuştu.



2098 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704