Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam774
Toplam Ziyaret1680981

Fatih Köylü: "Kırat'ı tekrar şahlandıracağız"

Demokrat Parti (DP) Adana İl Başkanı Fatih Köylü, 12 Haziran seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ve halkın partilerine her geçen gün ilgisinin arttığını bildirdi.

SP, BBP ve TP ile ittifak çalışmalarının genel merkez tarafından sürdürüldüğünü ifade eden İl Başkanı Fatih Köylü, “İttifak ile son gelişmeler bu hafta içinde netlik kazanacak. Genel Başkanımız Sayın Namık Kemal Zeybek, konuyla ilgili gerekli açıklamayı yapacaktır” dedi.

KIRAT’I TEKRAR ŞAHLANDIRCAĞIZ

Özellikle gençler ve bayanların DP büyük ilgi gösterdiğini genel seçimde milletvekili aday adayı olan 30 yaş altı gençlerden ve bayanlardan kayıt ücreti alınmadığını da hatırlatan DP İl Başkanı Fatih Köylü, “Partimize bu kadar çok ilginin olması genel merkezimizde ve teşkilatlarımızda geleceğe yönelik büyük bir ümit uyandırıyor. İnanıyorum ki bu seçimde partimizi tekrar eski günlerine getireceğiz ve Kırat’ı yeniden şahlandıracağız” diye konuştu.

AKP ÖMRÜNÜ TAMAMLADI

Açıklamasında AK parti hükümetine de sert eleştiriler getiren DP İl Başkanı Fatih Köylü, 9 yıldır İktidarda olan AK Parti’nin, ülkeyi ortaçağ karanlığına götürdüğünü belirtti. Halkı suni gündemlerle ve boş vaadlerle kandırdığını ifade eden Köylü, “İnanıyorum ki halkımız artık gerçeği gördü. 12 Haziran genel seçiminde AKP sandıktan halkın şamarını yiyecektir” dedi.



802 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704