Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam731
Toplam Ziyaret1681816

GIDA, AMBALAJ, MATBAA VE REKLAMCILIK SEKTÖRLERİNİN LİDER FİRMALARI TÜYAP ADANA’DA BULUŞUYOR

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, ÇUKUROVA GIDA / GIDA-TEK FUARI 2011 – Adana 5. Gıda, İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Unlu Mamuller Teknolojileri, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Mağaza – Market Ekipmanları Fuarı, AMBALAJ - PLASTİK - KAUÇUK FUARI 2011 – Adana 5. Ambalaj ve Plastik Malzeme ve Makineleri, Paketleme İşlemleri, Kalıp, Çevre Teknolojileri ve Kauçuk Fuarı, MATBAA VE REKLAMCILIK FUARI 2011 – Baskı Makineleri ve Malzemeleri, Açık Hava Reklamcılığı, Kâğıt Endüstrisi, Promosyon ve Reklam Malzemeleri Fuarı ile eş zamanlı olarak, 6 – 10 Nisan 2011 tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Tüyap'tan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Sektörlerin beklenen buluşması olan Gıda, Ambalaj ve Matbaa – Reklamcılık fuarları tüm coşkusuyla bu yıl da beklentilere cevap verecek nitelikteki katılımıyla başlıyor.

Tarımsal ürünlerin zenginliğiyle Çukurova Bölgesinde böylesine önemli sektörlerde düzenlediğimiz fuarlarımızın başta Adana olmak üzere tüm bölge ekonomisi ve yatırımları için katkılar sağlayacaktır.

Gıda, Tarım ve tarıma dayalı sanayinin önemli şehri Adana, son dönemde Ambalaj Plastik sektörlerinde de ciddi yatırımlarla adından söz ettirmekte, bölge için büyük önem taşıyan projelerle sektör için önemli bir pazar haline gelmekte, Adana ve bölgesindeki nüfusun her yıl arttığını da düşündüğümüzde, bu pazarın önümüzdeki yıllarda da canlılığını sürdürecek olması kaçınılmazdır.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan Matbaa ve Reklamcılık Fuarı, bölgemizde bulunan firmaların topluca bir arada görülmesi için olanak sunacaktır.

Geçtiğimiz yıl 30.000’in üzerindeki ziyaretçisi ile sektörün bölgedeki en önemli buluşmaları haline gelen fuarlarımızın bu yıl da aynı hedefle gezileceğini umuyoruz. Yurtiçinden başta Mersin, Osmaniye, Hatay, Niğde, Kayseri, Gaziantep, Kahramanmaraş olmak üzere ve yurtdışından başta İran, Irak, Suriye ve K.K.T.C.’den gelecek on binlerce ziyaretçi pazar akşamına kadar açık kalacak fuarlarımızda, sektördeki gelişmeleri yakından takip edecek, ürünleri kıyaslama fırsatı bulacaklardır.

KOSGEB desteği alan Çukurova Gıda / Gıda – Tek Fuarı 2011, kendi alanında önemli bir yer tutmaktadır ve beş gün süresince sektör profesyonellerinin ilgi odağı olacaktır.

Çukurova Gıda / Gıda-Tek Fuarı 2011 Kapsamı:

* Süt ve Süt Ürünleri

* Et Ürünleri ve Hayvansal Ürünler

* Soğutulmuş ve Dondurulmuş Gıda Ürünleri

* Un ve Unlu Ürünler

* Hububat ve Baklagil Ürünleri

* Bitkisel Yağlar

* Zeytin ve Zeytinyağı

* İçecek Ürünleri

* Çay ve Kahve Ürünleri

* Hazır Gıda Ürünleri, Kuruyemişler ve Baharatlar

* Arıcılık Ürünleri

* Organik ve Doğal Gıda Ürünleri

* Gıda Katkı ve Yardımcı Maddeler

* Şekerli ve Çikolatalı Ürünler

* Diğer

Ambalaj – Plastik – Kauçuk Fuarı 2011 Kapsamı:

* Ambalaj Makineleri

* Ambalaj ve Ambalajlama İşlemleri

* Yardımcı Ambalaj Mamulleri

* Ambalaj Üretim

* Plastik Makinesi ve Malzemeleri

* Kauçuk

* Diğer

Matbaa ve Reklamcılık Fuarı 2011 Kapsamı:

* MATBAACILIK

* MATBAACILIK VE BASKI SİSTEMLERİ A) Baskı Öncesi Sistemleri ve Yazılımları B) Baskı Sistemleri ve Malzemeleri C) Baskı Sonrası Sistemleri ve Malzemeleri D)Finansal Kiralama Kuruluşları

* KÂĞIT VE KARTON, MESLEKİ YAYINLAR, MESLEK ÖRGÜTLERİ VE İLGİLİ EĞİTİM KURUMLARI

* REKLAMCILIK, REKLAM UYGULAMA EKİPMANLARI, AÇIKHAVA REKLAMCILIĞI, DİGİTAL TEKNOLOJİ, SERİGRAFİ TEKNOLOJİSİ, GÖRSEL İLETİŞİM MALZEMELERİ, OUTDOOR MEDYA PAZARLAMA, DERNEKLER, SEKTÖREL YAYINLAR VE ORGANİZASYONLAR, FEDERASYON, İLGİLİ EĞİTİM KURUMLARI.

* PROMOSYON VE REKLAM MALZEMELERİ

ADANA GIDA / GIDA – TEK, AMBALAJ – PLASTİK – KAUÇUK, MATBAA VE REKLAMCILIK FUARLARI 6 – 9 Nisan 2011 tarihleri arasında 11.00 – 20.00, 10 Nisan 2011 günü ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.



958 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398