Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam794
Toplam Ziyaret1681001

Karaisalılı Mustafa Yılmaz MHP'den aday adayı

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Adana Milletvekili aday adayı eğitimci iş adamı Mustafa Yılmaz, “AKP’nin Adana’da ve ülkemizde yaptığı tahribatları ortadan kaldıracak olan yegane parti bu topraklarda doğup büyümüş Milliyetçi Hareket’tir” dedi.

AKP’NİN KENDİSİ SORUN

MHP Adana’dan 24. Milletvekilliği seçimleri için aday adayı olan Mustafa Yılmaz, “Adana’nın da Türkiye’nin de sorunu AKP’dir. AKP’nin bizatihi kendisi sorun haline gelmiştir. O nedenle sorunun kaynağı haline gelen bir siyasi kurumdan Adana’mız ve ülkemiz için çözüm beklemek doğru değildir” açıklamasında bulundu.

ADANA VE TÜRKİYE

Yılmaz “AKP hükümetinin 8.5 yıllık iktidarı döneminde Adana sürekli olarak negatif ayrımcılığa tabi tutulmuştur. Sanayi gerilemiş, fabrikalar kapanmış, tarımla geçinen nüfusun satın alma gücü sürekli azalmış, işsizlikte tarihi rekor kırılmıştır. Genel politikalarda ise milletimiz değişik kimliklere bölünme sürecine,  üniter yapı ise tehlike altına sokulmuştur” diye konuştu.

ÇÖZÜMÜN ADRESİ MHP

Eğitimci iş adamı Mustafa Yılmaz “Dolayısıyla hem Adana’da hem de genelde AKP’nin yaptığı tahribatları ortadan kaldıracak bir siyasi irade ihtiyacı her zamankinden daha fazla ortaya çıkmıştır ki, o siyasi iradenin adı sadece Milliyetçi Hareket’tir. Ben de bu inançla MHP’de bir nefer olmak için yola çıktım. Aziz hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum” dedi.

 



1202 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704