Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam195
Toplam Ziyaret1667837

Evlilik vaadiyle dolandırıldı

Adana’da işçi emeklisi 61 yaşındaki Hasan Cerit, evlilik vaadiyle tanıştığı kadının kendisini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

2003 yılında eşini trafik kazasında kaybettiğini belirten dört çocuk babası Cerit, beş ay önce akrabalarının desteğiyle Ş.P. isimli kadınla ile tanışıp evlilik kararı aldıklarını belirtti.

Ş.P.’nin düğün masrafı için bankadan çektiği 5 bin lirayı alıp kayıplara karıştığını ileri süren Cerit, Adana Suçüstü Müracaat Savcılığı’na şikâyet dilekçesi verdi. Takı masrafları için 5 bin lirayı zanlı Ş.P.’ye teslim ettiğini savunan Cerit, kadının kaldığı evi taşıdığını ifade etti.

Eşi öldükten sonra yalnız kaldığını dile getiren Cerit, “Bana hayat arkadaşı olacak bir kadınla dünya evine girmek istedim. Ancak üçkâğıtçı bir kadının karşıma çıkacağını nereden bileyim?. Beş ay birbirimize gidip geldik. Sonra evlilik hazırlığı için saf saf bankadan para çekip kadına verdim.” dedi.

Yaptığı araştırmada kendisi gibi çok sayıda kişinin evlilik vaadiyle dolandırıldığını öğrendiğini açıklayan Hasan Cerit şüphelinin yakalanıp cezalandırılmasını istedi.



897 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339