Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam706
Toplam Ziyaret1669092

Adana Demirsporlular Derneği'nden takıma sitem

YAZIKLAR OLSUN…

 

Adana Demirsporlu olmaktan gurur duyuyorum ve her zaman da gurur duyacağım. O güzelim formamızı, o güzel renkleri ölene kadar seveceğim ve destekleyeceğim.

Binlerce seveni olan kulübümüzü temsil edip de mavi lacivertli formamızı sırtlarına geçiren, Çanakkale deplasmanındaki sözde “futbolcular” a YAZIKLAR OLSUN… Sizler sevgimize ihanet ediyorsunuz arkadaş, aşkımızla sevgimizle oyun oynuyorsunuz. Hep destekliyoruz ve hep söylüyoruz futbol üç neticeli bir oyun. Mağlubiyet elbet olacak, beraberlik elbet olacak, puan kayıpları olacak. Kaçan şampiyonluklar, küme düşmeler, kaybedilen finaller futbolun içinde var. Hatta kötü futbol da olabilir bazen. Takım gününde olmayabilir ama bu kadar mı kötü futbol oynanır. Yazık arkadaşlar yazık sizlere yakışmadı o forma. Ben Çanakkale deplasmanındaki futbolda kötü niyet arıyorum, yorulan bir oyuncunun, terleyen bir oyuncunun olmadığını düşünüyorum.

Bu yıl Tokat ve Kocaeli deplasmanlarında çok kötü oyun oynandı. Çanakkale kötünün de kötüsü… Adana’da mahalleleri gezin 11 kişi toplayın sahaya sürün bu futboldan daha iyi oynayacaklarıdır. Ben yönetim kurulumuzu, başta başkanımız MUSTAFA TUNCEL’i göreve çağırıyorum. Lütfen, acil tesislere geliniz, verdiğiniz emeğin, mücadelenin, verdiğiniz paranın, yaptığınız fedakârlığın hesabını sorunuz ve hatta kafile başkanı Ekrem Kandemir’den de sorunuz. Bu kadar kötü oyunun nedenini araştırınız.

Sayın Ekrem Kandemir takımla yatıyor, takımla kalkıyorsunuz her şey gözünüzün önünde yaşanıyor. Neler oluyor? Sahada bırak top oynamayı, koşmayan bir takım var. Çıkın bunun nedenini taraftara anlatın, sorumluları bulun. Eğer bunun hesabını sormazsanız Adana Demirspor taraftarı soracak olursa iş işten geçmiş olur.

Sahaya çıkan oyuncular sizlere usta ayak dedikçe, sevdikçe, bağrımıza bastıkça, size uzatılan dilleri kestikçe siz “SEVGİMİZE İHANET” ediyorsunuz. Sayın takım kaptanları, çıkın taraftara açıklama yapın lütfen neden sahada koşmadınız, mücadele etmediniz? Size mağlubiyeti sormuyoruz neden futbol oynamadınız diye soruyoruz…

Sayın ALİ GÜNEŞ, yok mu bunun cezası? Çıkın taraftara açıklama yapın bu takım neden oynamıyor. Bizleri televizyonun karşısında yerin dibine soktunuz. Başkanım Sayın MUSTAFA TUNCEL lütfen Aytaç Durak dönemi gibi uzaktan kulüp yönetmeyin. Bizi başkalarına teslim etmeyin ve meclis toplantılarında çıkarttığınız ceketi kulüpte bu binlerce insanı üzen futbolculara da çıkartın. Yarın teselli açıklamaları gelecek ’’hala ilk beşin içindeyiz, play offlara gideceğiz’’ denecek. Bu gün ki oyunla, bırakın bir futbol takımını yenmeyi sivrisineği bile yenemeyiz. Biz sizleri çok sevdik, bağrımıza bastık, siz sevgimize ihanet ediyorsunuz.

Sizlere sesleniyorum usta ayaklar, büyük futbolcular, çoluk çocuklardan oluşan ligin tabanındaki takımdan üç gol yediniz. Bizi de yerin dibine soktunuz. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, YAZIKLAR OLSUN…

Telat Şahin

Adana Demirsporlular Derneği Başkanı



1047 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339