Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi7
Bugün Toplam166
Toplam Ziyaret1680373

ŞABAN BAŞ'TAN VEDA ZİYARETLERİ

ŞABAN BAŞ'TAN VEDA ZİYARETLERİ

  - ATO ESKİ BAŞKANI VE AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞABAN BAŞ, ATO YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMESİ NEDENİYLE KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA VEDA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

  - BAŞ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. ALDIRMAZ BAŞ’A SİYASİ ÇALIŞMALARI İÇİN BAŞARILAR DİLEDİ.

 

 ADANA- Adana Ticaret Odası eski Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Baş, ATO Yönetim Kurulu Başkanlığından istifa etmesi nedeniyle  veda ziyaretlerini sürdürüyor. Baş, Sanayi Odası Başkanı Sadi Sürenkök ve Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Barışık’tan sonra Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ı ziyaret etti.

  Aldırmaz’ın makamında gerçekleşen ziyarette, Baş’a siyasi mücadelesinde başarılar dileyen Aldırmaz, ‘’ Sayın Baş, bir çok ekonomik ve sosyal kuruluşlarda aktif olarak görev yaparak Adana’ya büyük hizmetleri dokunmuşur. Son 10 yıldır da başarılı bir ATO Başkanlığı döneminde bulunmuşur. Aday olur ve seçilirseniz sizinle birlikte Adana için çalışmaktan onur duyarız’’ dedi.

  Adana Ticaret Odası eski Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Aday Adayı Şaban Baş da Aldırmaz’a teşekkür etti. Baş, ‘’Bugüne kadar hep yanımızda olan Sayın Aldırmaz’a yaptığı hizmetlerdn dolayı ben de teşekkür ederim. Aday olur ve seçilirsem bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adana için çalışacağım’’ diye  konuştu.

 

FOTOĞRAF:

ATO ESKİ BAŞKANI VE AK PARTİ ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞABAN BAŞ, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLİ ZİHNİ ALDIRMAZ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. ALDIRMAZ BAŞ’A SİYASİ ÇALIŞMALARI İÇİN BAŞARILAR DİLEDİ

 

 

 

 



1008 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704