Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam138
Toplam Ziyaret1667780

Erdoğan, Toplu açılışlarda bulunacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın toplu açılışlarda bulunmak üzere 27 Mart Pazar günü Adana'ya geleceğini söyledi.

Kebude, düzenlediği basın toplantısında, Adana halkının Başbakan Erdoğan'ı bağrına basmaya hazır olduğunu ifade ederek, "Bütün hazırlıklar tamamlandı. Biz ve vatandaşlarımız heyecanla Başbakanımızın geleceği günü bekliyoruz. Yoğun bir katılım olacak. Saat 14.30'da Adana'ya inecek olana Başbakanımızı coşkuyla karşılayacağız. Burada bir takım tesislerin toplu açılışını yaptıktan sonra halka hitap edecek. Ardından valilik ve il başkanlığımızı ziyaretlerinin ardından aynı coşkuyla kendisini uğurlayacağız" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın Adana'da bir günlük programı bulunduğunu belirten Kebude, "Bizler de teşkilat olarak seçime hazır olduğumuzu arz edeceğiz. Yarın seçim olsa Adana'da şu an bizden hazırlıklı ve diri olan başka parti yok. Temayül yoklaması AK Parti'ye olan ilgi ve sevgiyi bir kez daha gözler önüne serdi. Başbakanımızın gelişiyle, sevgi coşkuya dönüşecek ve insanlarımız alanlara sığmayacak" diye konuştu



867 kez okundu

Yorumlar

     23/03/2011 11:44

Başbakanımız hoş gelirler işallah; Ancak Adana'mızda açacağı tesislerin adını ve Adanada ne kadar istihdam yaratacağınıda il başkanı bir sıralasın Adanalıda gögsünü gere gere Akp yi sahiplensin.
Misafir - Hasan Hüseyin

AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339