Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam484
Toplam Ziyaret1688223

ADANA DEMİRSPOR’A ŞİMŞEKLER’DEN BÜYÜK DESTEK

ADANA DEMİRSPOR’A ŞİMŞEKLER’DEN BÜYÜK DESTEK

Takımlarını her zaman destekleyen, hep yanında olan Adana Demirspor taraftarları, Cumartesi günü oynanan Türk Telekomspor maçı öncesi tesislere gelerek çok büyük destek verdiler.

Cuma demir 2 akşamı toplanan Şimşekler Gurubu tesislere gelip maç öncesi meşaleler yakıp, tezahüratta bulunarak destek verdiler. Teknik direktör Ali Güneş ve mavi-lacivertli futbolcular, taraftarların verdiği desteğe teşekkür ederek, ulu çınarı hak ettiği yere getireceklerini söylediler.

TARSUS İDMANYURDU TARAFTARI DA MAÇA GELDİ

Demirspor Yönetimi tarafından davet edilen Tarsus İdmanyurdu taraftarı da Türk Telekomspor maçına geldi. Karşılaşma öncesi Tarsus taraftarına Güzelyalı Resturant’ta kebap ve şalgam ikram edildi. Daha sonra da Adana Demirspor taraftarları ve Tarsus İdmanyurdu taraftarı birlikte maçı izlediler.

ÖĞRENCİLER DE MAVİ-LACİVERTLİLERİN KONUĞUYDU

Hafta içerisinde Mavi-lacivertlilerin ziyaret ettiği Dosteller İlköğretim Okulu öğrencileri de Adana Demirspor Türk Telekomspor maçındaydı. Açtıkları pankartlarla Mavi-lacivertlilere destek olan minik öğrenciler, maç boyunca desteklerini sürdürdüler.



938 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.429932.5599
Euro34.801134.9406