Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi24
Bugün Toplam691
Toplam Ziyaret1668333

GÖZLER ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİSİNDE

- ADANA VALİLİĞİ İL MAHALLİ İDARELER MÜDÜRLÜĞÜ, KARAİSALI BELEDİYESİ'NE GÖNDERDİĞİ CEVABİ YAZIDA, KONU HAKKINDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN KARAR VERMESİ GEREKTİĞİNİ BELİRTEREK, BU KONUDAKİ YAZININ ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NA GÖNDERİLDİĞİNİ BİLDİRDİ.

 Adana Valiliği, Karaisalı ilçe Belediyesi'nin Adana Büyükşehir Belediyesi'nden ayrılması konusunda Büyükşehir Belediye Meclisi'nin karar vermesi gerektiğini bildirdi.
  Adana Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü'nün bu konudaki görüşünü Adana Valisi adına Vali Yardımcısı Halis Arslan bir yazı ile Karaisalı Belediye Başkanlığına duyurdu.
  Arslan, "İlgi yazıda bahsedilen konu 5216 sayılı Büyükşehir Belediye Kanununun geçci 2. maddesinin 4. fıkrası gereğince İlçe Belediyenizin almış olduğu meclis kararı üzerine Adana Büyükşehir Belediyesi'ne Merkez İlçe olarak bağlandığı tespit edilmiştir. Konu hakkında Büyükşehir Belediye Meclisi'nin karar vermesi gerekeceğinden ilgi yazınızın 28.01.2011 tarih ve 844 sayılı yazımızla Büyükşehir Belediye Başkanalığına da iletilidiği hususunda bilgi ve gereğini rica ederim"dedi.
  Bu konuda Karaisalı Belediyesi cephesinden bir ses çıkmazken, tüm gözler Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'ne çevrildi.



1012 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339