Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam625
Toplam Ziyaret1686058

HEKİMLERDEN LOSEMİLİ ÇOCUKLARA HEDİYE


Adana Tabip Odası Sosyal Etkinlik Komisyonundan sorumlu ATO Yönetim Kurulu Üyesi, ÇÜ. Tıp Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Kaan Parsak, ATO Sosyal Etkinlik Komisyon Başkanı, ÇÜ. Tıp Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Gürhan Sakman, Dr. Resmiye Kaya, Dr. Ahmet Çomu, Dr. Çağla Bali ve Dr. İnci Turan kendi imkanları ile aldıkları kıyafet, oyuncak ve benzeri hediyeleri Çukurova Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavi gören lösemili çocuklara vererek sevindirdi.

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA İNSANİ BAKIYORUZ

ÇÜ. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalından Prof. Dr. Atilla Tanyeli ve Doç. Dr. İbrahim Bayram’ın hazır bulunduğu ziyarette hediyeleri alan çocukların mutlulukları karşısında duygularını saklayamayan Adana Tabip Odası Sosyal Etkinlik Komisyonundan sorumlu ATO Yönetim Kurulu Üyesi, ÇÜ. Tıp Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cem Kaan Parsak,” Tabi ki hekimiz, tabi ki bu hastalarla her gün birlikteyiz. 14 Mart Tıp Haftası nedeniyle sosyal proje olarak buraya destek olmayı düşündük. Hekimiz ama her şeyden önce insanız. Bizlerde diğer sivil toplum örgütleri gibi lösemili çocuklarımıza insani boyutta bakıyoruz. Onlar hem hastalarımız hem çocuklarımız hem kardeşlerimiz. Onlar için kendi bütçemizden elimizden gelen desteği vermeğe çalıştık. Çocuklarımıza sağlıklı mutlu bir hayat istiyoruz. Desteklerimiz her zaman devam edecektir” dedi.

ŞARTLAR HER ZAMAN DESTEĞE İHTİYAÇ GÖSTERİR

Adana Tabip Odasının çocuk onkoloji servisinde yatan hastalara verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇÜ. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalından Prof. Dr. Atilla Tanyeli.” Bizler burada hastalarımıza elimizden geldiğince destek olsak ta bir sosyal proje olarak toplumda bu konuya dikkat çekilmesi ve Adana Tabip Odası Yönetimindeki arkadaşlarımızın zorluklarda yanımızda olması açısından da önemli bir mesaj kabul ediyorum. Şartlar her zaman desteğe ihtiyaç gösterir. Çünkü Üniversitemizin kendine göre imkanları var tabi elden gelen de yapılmaktadır. Ama bazen de bütçelerden dolayı imkanlar kısıtlı oluyor. Bu durumlarda devreye dernekler, odalar, sivil toplum kuruluşlarının da girmesi gerekiyor. Zaman zaman basın aracılığı ile ihtiyaçlarımızı beyan ediyoruz. Hastaların tedavileri uzun ve zor bir süreç. Gülmeye, sevinmeye ihtiyaçları oluyor. Böyle organizasyonları düzenleyenlere kucak açıyoruz. Hastalarımız adına bu hediyeler için çok teşekkür ederiz. Çocuklar için çok hoş oluyor. Destek olan tüm hekim arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


936 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231