Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam311
Toplam Ziyaret1667953

HAS Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları, mahalle gezilerini sürdürüyor

Seçimlere hazırlık kapsamında çalışmalarını sürdüren HAS Parti Seyhan İlçe Kadın Kolları üyeleri, Şakirpaşa Mahallesi'nde ev ziyareti gerçekleştirdiler. HAS Parti Seyhan İlçe Kadın Başkanı Fatma Küçükoğlu, "Milletin sesini iktidara taşımak üzere yola çıkan HAS Parti'yi halkımız yakından takip ediyor. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz" dedi.

 Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Küçükoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyeleri, Nurşen Topçu, Mülküşen Yalınkaya, Zerrin Genç ve Saniye Kaya ile birlikte, Seyhan İlçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'ndeki 42150 sokakta oturan vatandaşların evlerine konuk olarak onların sorunlarını dinlediler. HAS Parti Şakirpaşa Mahalle Temsilcisi Neviye Özen'den sokakla ilgili bilgi alan Küçükoğlu, mahalle halkının, HAS Parti'den beklentileri ile ilgili olarak bilgi aldıklarını belirterek, "Halkımızın HAS Parti'ye olan ilgisiyle karşılaşmak bizleri memnun etti. Milletin sesini iktidara taşımak üzere yola çıkan HAS Parti'yi halkımız yakından takip ediyor. Bunu gittiğimiz her yerde görüyoruz" dedi.

Vatandaşlara, iktidara gelmeleri halinde neler yapacaklarını anlattıklarını, karşılıklı görüş alışverişinde bulunduklarını ve mahallelinin sorunlarını dinlediklerini bildiren Küçükoğlu, bugüne kadar hizmet noktasında ihmal edilen Seyhan'ın ve tüm Adana'nın sorunlarını HAS Parti'nin çözeceğini söyledi. Küçükoğlu'na mahallenin sorunları ile ilgili bilgi veren HAS Parti Şakirpaşa Mahalle temsilcisi Neviye Özen ise, yağmur yüzünden çökme yaşanan sokakta oturan insanların büyük sıkıntı çektiklerini kaydetti. Sokağın kanalizasyonunun yetersiz olduğunu aktaran Özen, mahalle halkının defalarca Seyhan Belediyesi'ne başvurmalarına rağmen bir sonuç alamadıklarını ifade etti.



894 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339