Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam564
Toplam Ziyaret1682551

İdmanyurdu'na Çelikcan desteği

 

Adana'yı Bayanlar futbol 1.liginde başarıyla temsil eden Adana İdmanyurdu'nda moraller yerinde. Adana İdmanyurdu yönetim kurulu, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Metin Taylancı ve yöneticiler ziyartte, Başkan Çelikcan'a bugüne kadar Adana İdmanyurdu'na vermiş olduğu destekler nedeniyle teşekkür etti. Trabzon'da yapılan maçlarda takımın  masraflarını üstlenen Başkan Çelikcan ise, takımın başarılarından gurur duyduğunu özellikle belirtti. Başkan Çelikcan, bu hafta ki Trabzon  deplasmanına da destek olacak.

Adana İdmanyurdu Başkan Metin Taylancı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a özel olarak hazırlattığı Adana İdmanyurdu takımının formasını hediye etti. Çelikcan hediyeyi memnuniyetle kabul ederken, "Adana İdmanyurdu bayan futbol takımının Adana'yı en iyi şekilde temsil ettiğine yürekten inanıyorum. Daha da iyi noktalara geleceklerinden de şüphem yok. Bu hafta oynanacak Trabzon İdmanocağı maçından galip olarak döneceklerini düşünüyorum."dedi. Başkan Taylancı da,"Başkanımıza destekleri nedeniyle teşekkür ediyoruz. Verilen destekler sayesinde Adana İdmanyurdu, Adana'nın gözbebeği olacaktır."şeklinde konuştu.

Adana İdmanyurdu yönetim kurulunda bulunan Celal Haktanır, Hikmet Uzel Altınbulak ve takıma transfer edilmesi düşünülen Nijeryalı Bello'da ziyarete katılanlar arasındaydı.



914 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398