Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam801
Toplam Ziyaret1682788

Adana Demirspor Dosteller İlköğretim Okulunda

GÜNEŞ, “TÜRK TELEKOMSPOR’U DA YENMELİYİZ”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ali Güneş, Tarsus İdmanyurdu deplasmanından alınan 3puana sevindiklerini belirterek, “Bu galibiyetimizin anlamlı olması için Cumartesi günü kendi sahamızda karşılaşacağımız Türk Telekomspor maçını da kazanmamız gerekiyor” dedi.

 

         Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında çok net gol pozisyonlarına girmekle birlikte direkten dönen topları olduğuna da değinen mavi-lacivertli teknik direktör Güneş ”Deplasmanda aldığımız 3 puan ilk 5‘e girme iddiamızı artırdı. Cumartesi günü konuk edeceğimiz Türk Telekomspor maçında tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Taraftarımız bizim 12. Değil, 1. Adamımız” dedi.

 

         DEMİRSPOR’A TARSUS MAÇI ÖNCESİ MENTÖR DESTEĞİ

         Milli Takım mentörlerinden Turgay Biçer, Pazar günü oynanan Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi Adana Demirsporlu futbolculara psikolojik destek verdi.

         Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve Teknik Direktör Ali Güneş tarafından Adana’ya davet edilen Milli Takım Mentörü Biçer, mavi-lacivertli futbolcularla bir araya geldi.

 

         Ligin ilk yarısında 5 Ocak Stadı’nda oynanan karşılaşmada yaşanan gerginlikler konusunda futbolcularla sohbet eden Biçer, mavi-lacivertlilere çeşitli tavsiyelerde bulundu. Biçer ve futbolcular uzun uzun sohbetler de etti.

 

         Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve teknik direktör Ali Güneş, desteklerinden dolayı Milli Takım Mentörü Turgay Biçer’e teşekkür etti.

 

         ÖĞRENCİLERDEN DEMİRSPOR’A COŞKULU KARŞILAMA

         Bu arada mavi-lacivertliler, ziyaret ettikleri Dosteller İlköğretim Okulu’nda büyük sevgi gösterileriyle karşılandı. Teknik direktör Ali Güneş, kondisyoner Murat Kol ve futbolcular öğrencilerle sohbet edip imzalı mavi-lacivertli formlar hediye etti.

 

         Adana Demirspor’u konuk etmekten büyük mutluluk duyduklarını belirten Dosteller İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Yavuzdoğan, “Öğrencilerimiz günlerden beri büyük bir heyecanla bugünü bekliyordu. Sizlerin ziyareti onlara renk kattı” diye konuştu. Kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle çok mutlu olduklarını belirten teknik direktör Güneş, “Sizlerin yüreğinde Demirspor sevgisini görmek bizi daha çok güçlendiriyor. Sahada sizlerin mutluluğu adına daha çok mücadele eden, daha kaliteli bir Adana Demirspor izleteceğiz” şeklinde konuştu. Güneş öğrencileri Cumartesi günü oynanacak olan Adana Demirspor-Türk Telekomspor maçına da davet etti. Güneş’in bu daveti öğrenciler tarafından büyük sevinçle karşılandı.



1315 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398