Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam762
Toplam Ziyaret1681847

HAS Parti Divan Toplantısını Pozantı'da yaptı

HAS Parti İl Divan Toplantısı Pozantıda yapıldı. Adana İl ve İlçe Teşkilat birimlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıya Pozantılılar da büyük ilgi gösterdi. Toplantıya Has Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve GİK Üyesi Mehmet Batuk, Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil, İlçe Başkanları, Kadın Kolları Başkanları ve Gençlik Kolları Başkanları da katıldı. Açılış Konuşmasını Sıtkı Cengil'in yaptığı toplantıda ayrıca müracatını yapan aday adayları tanıtılarak, Pozantı İlçe binasının açılışı yapıldı.

 

HAS Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Mehmet Batuk, toplantıda yaptığı konuşmada, milletin HAS Parti'ye büyük bir ilgi gösterdiğini, yaptırdıkları kamuoyu yoklamalarında da bunun ortaya çıktığını belirterek, "Vatandaşlarımızın Has Parti’ye olan inancını çok net bir biçimde görüyoruz. AKP, CHP, MHP ve BDP’ye oy vermiş veya vermeyi düşünen seçmenlerin yüzde 85’i ikinci tercih olarak Halkın Sesi Partisi’ne şans vereceğini söylüyor" dedi. Genel Başkan Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'la da ilgili olarak çok iyi ve güzel sözler duyduklarını söyleyen Batuk, HAS Parti’nin farklı görüşlerden oluşan mozaik bir siyasi yapılanma olduğunu söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun danışıklı dövüş yaptıklarını, bu şekilde de halkı sadece iki partiden birisini seçmek zorunda bıraktıklarını ifade eden Batuk, “Takım tutar gibi parti tutmuyoruz. Gerilim ve çatışma politikaları vatandaşımız ikisinden birisini tercih etmek zorunda bıraktığını göstermektedir. Başbakan ile Kılıçdaroğlu arasındaki sert üslup vatandaşımızı olumsuz etkiliyor. Herkesin farklı siyasi görüşleri vardır, iki yakın komşu bile farklı görüşlere sahiptir. Ama hiç kimse bunlar gibi birbirlerine ağız dolusu küfür etmez" diye konuştu. Siyasi parti liderlerinin halka olumlu yönde örnek olmaları gerektiğine dikkat çeken Batuk, "Bunların üslubu seçim dönemlerinde daha da artıyor. Bunlar bilerek yapılıyor. Kutuplaşma politikası izlenerek, vatandaşları ikiye bölüyorlar. Bunların yaptığı, kasaba politikasından başka bir şey değildir. Memleketinin geleceğini düşünen siyasetçiler bu şekilde davranmaz” ifadelerini dile getirdi.

 

CENGİL, GENÇLERE ÇAĞRI YAPTI

HAS Parti Adana İl Başkanı Sıtkı Cengil ise konuşmasında, Pozantı'ya ve Pozantı halkına değer verdiklerini, ilk İl divan toplantısını da burada yapmanın bunun bir göstergesi olduğunu dile getirdi. Pozantı halkına misafirperverliğinden dolayı teşekkür eden Cengil, Türkiye'nin seçim sath-ı mahalline girdiğini hatılatarak, "Bakınız seçim kapıda, tüm partiler adaylarını belirlemek üzere çalışmalar yapıyor, bizler de parti olarak bu noktadaki kriterlerimizi ortaya koyarak çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz" dedi. Gençlere seslenen Cengil, HAS Parti'den aday olmak isteyen 30 yaş altındaki adaylardan başvuru ücreti almayacaklarını, bayanlardan  ise asgari ücretin yarısı kadar bir ücret alacaklarını belirterek, "Diğer adaylardan ise asgari ücret tutarında bir meblağ alacağız" diye konuştu.

 

ERCİYES TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmaların ardından Pozantı ilçe binasının açılışı yapıldı. Açılışta konuşan Pozantı ilçe Başkanı Mustafa Erciyes katılımcılara teşekkür ederek Has Parti'nin Pozantı'da birinci parti olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz'dedi.

İl Divan toplantısı daha sonra basına kapalı olarak sürdürüldü.



1045 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398