Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam797
Toplam Ziyaret1681004

Kuşçu aday adaylığını açıkladı

 

Karaisalı Belediyesi eski Başkanı Hasan Hüseyin Kuşçu, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısı ile Adana Milletvekilliğine aday adayı olduğun kamuoyuna açıkladı.

Kalabalık bir grup eşliğinde basının huzuruna çıkan Kuşçu, ‘’Bugün sizlerin ve vatandaşlarımızın isteği  doğrultusunda Türkiye Cumhuriyeti için ve herşeyden önce Adanamız için yıllardır içimde hizmet aşkımı daha yüksek noktalara taşımam için, Ak Parti çatısı altında yürütebilmek ve sizlere geçmişte yaptığım dört dönem Karaisalı Belediye Başkanlığımdaki ve Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdür Yardımcılığı ve Yapı İşleri 14. Bölge Müdürlüğü Başmühendisliği hizmetlerimde ki bilgi birikim ve deneyimlerimden yola çıkarak Adanalı hemşerilerime daha iyi hizmet verebilmek için   Aday adayı oldum.’dedi.

Kuşçu, daha sonra şöyle devam etti, ‘’Allah nasip ederse sizlerinde desteği ile milletvekili seçilirsem Türkiyem için ve Adanamız için bu topraklarda doğmuş, sizlerin içerisinden çıkmış ve yıllarca bu toprağın insanlarına hizmet etmiş bir kardeşiniz olarak; Din, dil, ırk, cinsiyet ve etnik köken ayırmaksızın her kesime eşit hizmet vermek... Adanamızın cazibe merkezi olabilmesi için; Modern tarım uygulandığı; Çukuruova’da susuz hiçbir alanın kalmadığı; Kentsel değişim ve dönüşümün çok hızlı uygulanabildiği; Adana’da mezbele gibi duran Tepebağ’ın restore edilerek aslına uygun hale getirilip, turizme kazandırılması;  Yeniden Sanayi  Kenti bir Adana; Seyhan Nehri iç liman olan bir Adana; Topluma taşıma sorunu çözülmüş bir Adana; Hızlı trene kavuşmuş bir Adana; Eğitim sorunu çözülmüş bir Adana; Üniversiteler şehri bir Adana; Tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan bir Adana; Sağlık sorunu çözülmüş bir Adana; Sivil toplum örgütleri çalışmalarını benimsemiş bir Adana; Uluslararası bir Kongre salonu Adana; İstihdam sorunu çözmüş bir Adana; Diğer illerdeki gibi teşvik alan öncelikli bir Adana; Adana için her şeyden önce hizmete doymuş güleryüzlü insanların birbirleriyle kucaklaşan bir kente kavuşmuş, özleyenler için Aday adayı oluyorum. Bu hizmetleri yapabilmek için inandığım ve çok güvendiğim Ak Parti’mizin değerli, dinamik ufku açık bir  Genel Başkanımız ve Başbakanımız’ın çatısı altında gerçekleşebileceğine inandığım için bu partide varım. Her şey Türkiye için, herşey Adana için.. En kalbi duygularımla sevgiyle salamlarım



1004 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.432432.5624
Euro34.631634.7704