Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam706
Toplam Ziyaret1692915

GESAM’DAN PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALI’NDA KARMA RESİM SERGİSİ

Sergide GESAM Adana Şubesi üyesi 21 sanatçının 42 eseriyle resim, heykel ve fotoğraf sanatlarının zenginliği ve çeşitliliği sanat severlerin beğenisine sunuldu.

GESAM BAŞKANI GÜLŞEN DOĞAN

Kısa adı GESAM olan Türkiye Güzel Sanat Eseri Sahipleri Meslek Birliği Adana Şubesi üyeleri tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı çerçevesinde karma resim sergisi açtı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Konser Salonu Fuayesinde açılan sergiye Adana Büyükşehir Beledidye Başkanı Zeydan Karalar katılarak sanatçıları tebrik etti.

GESAM Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gülşen Doğan, Adana'da yapılan Türkiye Kültür Yolu Festivali ve 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı  çerçevesinde hazırladığı "Sanatsal İmgeler" adlı karma serginin, 16 Nisan’da kapılarını  Adana Büyükşehir Belediyesi konser, tiyatro ve sergi  salonunda çeşitli illerden gelen davetlilerin büyük ilgisiyle açıldığını belirterek, “Adana’da birçok kültürel sanat ve sportif aktivitelerin yapıldığı kültür yolu festivalinin bir parçası olmaktan onur duymaktayız. Bu sergide GESAM Adana Şubesi üyesi 21 sanatçımız 42 eseriyle resim, heykel ve fotoğraf sanatlarının zenginliği ve çeşitliliği sanat severlerin beğenisine sunuldu. Her bir eser, sanatçının özgün ve kendine has tasarımını yansıtarak izleyiciyle buluşmaktadır” dedi.

GESAM Adana Şube Başkanı Gülşen Doğan, serginin 21 Nisan akşamına kadar devam edeceğini kaydederek, “Yaşanabilir bir dünya için yaşantımızda sanat mutlaka var olmalıdır diyor ve bütün sanatçıların Dünya Sanat Günü’nü kutluyor  sanatseverleri sergimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Sergide eseri olan sanatçılar şunlar:

Ayşe Sezen,Başak Yiğenoğlu, Ferah Eker, Fatma Akyüz Güher, Gülşen Doğan, Gülay Yılmaz, Güneş Akçay, Mahmut Özkoca, Mehmet  Nuri Börüban,Mehmet Rıza Ünlü, H.Nur Yırtıcı, Nevin Arıkoğlu, Saliha Yeşilköy, Sabriye Uçar, Saliha Şengül, Selma Tahberer, Sibel Çakar, Şadan Güverte,Tevfik Gökdemir, Yalçın Öndüç, ve Yurdagül Sidal.

 

92 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.224632.3537
Euro34.609234.7479