Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi8
Bugün Toplam438
Toplam Ziyaret1682425

Adana Demirspor-Tarsus İdmanyurdu maçına taraftar götürülmüyor

 

Adana Demirspor Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Kandemir, "Adana Demirspor-Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından iki dost ve kardeş kent taraftarının deplasmana götürülmeme kararı alınmıştır"dedi.

Kandemir yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

  "20.10.2010 tarihinde şehrimizde oynanan Adana Demirspor-Tarsus İdmanyurdu maçı öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu tarafından iki dost ve kardeş kent taraftarının deplasmana götürülmeme kararı alınmıştır.

 Bu karar üzerine kardeş takım Tarsus İdmanyurdu taraftarının Adana’da oynanan karşılaşmaya gelmesine izin verilmemişti. Yine bu karara göre hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Tarsus İdmanyurdu – Adana Demirspor maçına taraftarımız alınmayacaktır. Ancak karşılaşma yerel televizyonlardan Kanal-A TV’de canlı olarak verilecektir. Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a, Kulüp Başkanı İsmail Akdağcık’a ve yönetim kuruluna, canlı yayın imkanı vererek taraftarımıza maçı ekrandan izleme fırsatı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.

 Taraftarlarımız ekran başında da olsa bizlere vereceği desteğe sonsuz inanıyoruz. Taraftarlarımızın bu konuda hassas davranacağını umuyor, teşekkür ediyoruz.

 Alınan bu kararın son kez uygulanarak, her iki kardeş takım taraftarının bundan sonraki karşılaşmalarda deplasmanlara giderek takımlarını destekleyeceklerini umut ediyorum."



828 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398