Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi15
Bugün Toplam204
Toplam Ziyaret1703968

ERDEM, “CEYHAN, ADANA’NINDIR, ÖYLE KALACAKTIR” DEDİ

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın Osmaniye’ye bağlanacağı yönündeki iddialarna cevap vererek, “Ceyhanlıyız, Adanalıyız, Allah’ın adamıyız.Adana’dan vazgeçmiyoruz, vazgeçiremezler. Ceyhan ve Adana bir aşktır” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’ın Osmaniye’ye bağlanacağı yönündeki iddiaları gündemine aldı. Başkan Erdem, “Ceyhanlıyız, Adanılıyız, Allahın adamıyız” dedi. 
Erdem, Ceyhan’ın başka bir şehre bağlanmasına izin vermeyeceklerini söyledi.
Kamuoyunda tartışılan Yumurtalık ve Ceyhan’ın Adana’dan koparılma girişimlerine sert çıkan ve net konuşan Başkan Erdem, Ceyhan ve Yumurtalık’ın birbirini tamamlayan bir enerji bölgesi olduğuna dikkat çekerek,“Petrokimya Tesisi temeli atıldı. Organize Sanayi Bölgesi yapıldı. Yatırımlar gelmeye başladı. Ceyhan’ın işsizlik sorununun çözülmesini  umut ediyoruz. Ceyhan ve Yumurtalık’ın başka bir ile bağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Ceyhanlı Ceyhanına sahip çık” dedi. Ceyhan ve Yumurtalık’ın Adana’dan başka bir yere gidemeyeceğini kaydeden Başkan Erdem, “Sivil toplum kuruluşları, odalar, siyasi partiler ve Ceyhan halkının Ceyhanımıza sahip çıkması çağrısında bulunuyorum. Adana’dan vazgeçmeyeceğiz, vazgeçiremezler. Ceyhanlıyız, Adanalıyız, Allahın adamıyız. Ceyhan ve Adana bir aşktır” diye konuştu.

123 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.171532.3004
Euro34.902035.0419