Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam408
Toplam Ziyaret1668050

TÜRKTRAKTÖR'DEN ÇUKUR KÖY’Ü ÇOCUKLARINA KÜTÜPHANE ARMAĞANI

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 2016 yılında ‘’New Holland Yaren Çocuk Kütüphaneleri’’ni kurmaya başlayan TürkTraktör, hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında 12. kütüphanesini Çukur Köy’ de açtı.

Türkiye’nin otomotiv sektöründeki ilk üretici kuruluşu TürkTraktör, lider markası New Holland ile Anadolu’nun farklı köylerindeki çocukları kitaplarla buluşturmaya devam ediyor. Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla 2016 yılında ‘’New Holland Yaren Çocuk Kütüphaneleri’’ni kurmaya başlayan TürkTraktör, hayata geçirdiği kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamında 12. kütüphanesini Çukur Köy’ de açtı. 

Kurumsal sosyal sorumluluk alanında da sürdürülebilir projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirten TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner, ‘’New Holland Yaren Çocuk Kütüphanesi'nin 12.’sini Adana Çukur Köy' de açtığımız için çok mutluyuz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın erken yaşta okuma alışkanlığı kazanarak ufku geniş ve bilgi sahibi bireyler olabilmeleri amacıyla 2016 yılında çıktığımız yolculuğumuzda, bugün 12 farklı ilde 12 farklı köy okuluna, 8 binden fazla kitapla destek veriyor olmanın gururunu yaşıyoruz. Biliyoruz ki; tarih boyunca dünyanın en kıymetli topraklarına sahip olan Anadolu’nun geleceği, iyi eğitim almış ve uygar ülke standartlarında imkanlara sahip çocuklarımızın elinde şekillenecek. Bu bilinç ve sorumlulukla ülkemize daha iyi bir gelecek inşa etmek için çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunacak kaynaklar yaratmayı sürdüreceğiz. Bu projeye büyük bir motivasyonla destek olan ve emeğini esirgemeyen tüm çalışma arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi. 

New Holland Yaren Çocuk Kütüphaneleri Hakkında

Türkiye'nin en çok tercih edilen traktör markası New Holland’ın katkılarıyla başlatılan ve köy okullarındaki çocukların kitaplara erişimini kolaylaştırmayı amaçlayan proje ile bugüne kadar Çankırı, Ağrı, Uşak, Kayseri, Tekirdağ, Balıkesir, Denizli, Kars, Bursa, Osmaniye, Amasya ve Adana’da “New Holland Yaren Çocuk Kütüphaneleri” açıldı. Özellikle çevre köylerden öğrencilerin devam ettiği kalabalık okullarda hayata geçirilen proje kapsamında, kütüphane sınıflarının tadilatı, teşrifatı ve kitapların temini sağlanıyor.

 

174 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436