Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi11
Bugün Toplam865
Toplam Ziyaret1669251

İYİ PARTİ'DE SEÇİM SANDIĞI GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

İyi Parti yaklaşan seçimler için sahalarda çalışmalara devam ederken sandık görevlisi eğitimlerine hafta sonlarını da çalışmalarına ekleyerek sürdürüyor.

İYİ Parti Adana İl Örgütü, eğitim çalıştaylarının birincisini, Orhan Kemal tiyatro salonunda gerçekleştirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Konuşmada ilk söz Alan Seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcısı Necip Ermez " Adana'da da sandık görevlilerinin tamama yakınının hazır olduğunu söyleyerek, sandıklarda görev yapacak arkadaşlarımıza eğitim vermeye başladıklarını söyledi.

Seçim işlerinden sorumlu Başkandan sonra kürsüye İYİ parti Adana il başkanı Göktürk Boyvadaoğlu geldi. Başkan Boyvadaoğlu yaptığı konuşmada" İyi partinin Türk siyasi tarihinde yeni bir sayfa açtığını ,Genel Başkan Sn. Meral Akşener'in "Biz buraya koltuk değil ayakkabı eskitmeye geldik" sözlerini hatırlattıktan sonra parti kurulduğu günden bu yana hemen hemen tüm illeri ve yüzlerce ilçeyi dolaşan,daima halkın arasında olan Genel Başkanımızın izinden gidiyoruz" diyerek sözlerine devam eden Başkan Boyvadaoğlu " Üye sayısında Adana'nın verilen hedefleri aştığını ve İYİ partinin çok yeni bir parti olmasına rağmen Türkiye genelinde 500 bin üye sayısını aşarak 3.sıraya oturduğunu söyleyerek,milletimizin bu teveccühünü karşılıksız bırakmayarak çalışmaya devam ediyoruz. Partimizi iktidar genel başkanımızı Başbakan yapacağız" diyerek sözlerine son verdi.

İyi Parti çukurova ilçe başkanı İlker Akça'da yaptıgı konuşmada "Sandık görevlileri eğitiminin İlk olarak çukurova ilçesinde yapıldığını,bundan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek İl İlçe ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum"dedi.

Çalıştayda son konuşmacı olarak söz alan İYİ parti Adana milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu " İYİ parti milletvekilleri olarak çok mücadele verdiyoruz. Genel merkez teşkilatlatı,Tüm Türkiye'ye dağılarak halkın arasına karıştı. Halkın dertlerini dinliyoruz, seçime iyi hazırlanıyoruz ve sandıklarımıza sonuna kadar sahip çıkacagız"diyerek "Sandık güvenliği herkes için önemlidir bu güvenliği sağlamanın yolu bilinçli iyi yetişmiş sandık görevlilerinden geçer."dedi.
Çalıştaya Adana milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu,İl başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,il ve ilçe başkan yardımcıları,belediye meclis üyeleri ,sandık görevlileri ve parti üyeleri katıldılar.

107 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339