Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam683
Toplam Ziyaret1669069

Bahçeli, Karaisalı'da halka seslendi

Milliyetçi Hareket Partisi  (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki günlük Adana ziyaretinin ilk durağı Karaisalı’da Başbakan Erdoğan’a yüklendi. Bahçeli, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın referandum sonucu Anayasa Mahkemesi’nin yapısını değiştirdiğini ve HSYK’na yön verdiğini belirterek, ‘’Sayın Recep Tayip Erdoğan ne yaparsan yap MHP’nin iktidarında seni Yüce Divana göndereceğim ‘’dedi.

 Bahçeli Adana’nın Karaisalı İlçesine gelerek önce MHP’li Belediye Başkanı Babacan Durak’ı makamında ziyaret etti.  Daha sonra Karaisalı Cumhuriyet Meydanında halka seslenen Bahçeli, 3 bin günü aşkıdır iktidarda olan AK Parti’nin yoksul halka bir şey vermediğini ileri sürerek, ‘’Hangi partiden olursanız, olunuz, 8 yıllık AKP İktidarı döneminden önceki durumunuz nasıldı, şimdi nasıl. Bunun bir değerlendirmesini yapınız ve ona göre bu iktidara devam mı. tamam mı demelisiniz. Bize göre ise durumunuz geriye gitmiştir’’ dedi.

  AK Partiye oy vermiş seçmenlere de seslenen MHP Lideri, ‘’Sizin gönül verdiğiniz, oy verdiğiniz AKP’lilere bakınız. Düne kadar altlarında at arabası olmayanlar  ciplere sahip oldular. Ama, sizlerin durumunuzda bir ilerleme olmamıştır. Gelin bu seçimde AKP’ye AKP tokadı vurunuz’’ dedi.

  Seçimlere bütün vatandaşların katılması gerektiğini ve yüksek katılımlı bir seçim sonucunda bin yıllık kardeşliğin devam edeceğinin altını çizen Bahçeli, düşük katılımlı bir seçim sonuncu meşru olmayacağını ve seçim sonunda tüm Türkiye’nin kararacağını söyledi. Seçimde sadece oy vermekle sorumlukları bitmeyeceğini kaydeden Bahçeli, sandıklara da sahip çıkılmasının şart olduğunu ifade etti. Kamu görevlilerin seçimlerin sağlıklı bir şekilde yapılmasın sağlamakla görevli olduğun bildiren Bahçeli, ‘’Valiler devletin valileri olmalıdır. Devlet ebed müddettir. Hükümetler ve şahıslar geçicidir. Seçimlerde biz bunların takipçisi olacağız’ şeklinde konuştu.

  Kendilerini arkasında 24 saat  yayın yapan medya olmadığını da vurgulayan Bahçeli bu yüzden vatandaşlara dertlerini yüz yüze anlatacakların, iki gün sürecek olan Adana ziyaretlerinde iktidar olma kıvılcımını Karaisalı ilçesinden başlattıklarını sözlerine ekledi.

  Bahçeli daha sonra Ceyhan ilçesine hareket etti.



901 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339