Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam592
Toplam Ziyaret1682579

Adana Demispor-Adanaspor polemiği

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'ün Adana Demirspor'un içişlerine müdahalesine Adana Demirsporlu taraftarlar tarafından tepki ile karşılandı.

Adana Demirspor Taraftarları Derneği Başkanlığından yapılan açıklama şöyle:

''Öncelikle şunu söylemek istiyorum hiçbir kulüp başkanı veya sahibi, haddini aşarak Adana Demirspor’un iç işlerine karışamaz ve başkanını camiasının kendi meseleleri ile ilgili açıklamaya veya hesap vermeye davet edemez. Adana Demirspor başkanının açıklama yapıp yapmayacağı, hesap verip vermeyeceği de Bayram Akgül’e kalmadı.

Adana Demirspor yönetimi kongrede üyelerine hesabını verir, Adanaspor A.Ş. de vergi dairesine, maliyeye hesabını verir. Biz Adana Demirsporlular olarak nasıl Adanaspor A.Ş. taraftarına neden futbolcularınız açız diyor, Sibirya kampından kaçmak ister gibi gitmek istiyorlar, ayakkabı değiştirir gibi hoca değiştiriliyor, neden hiçbir hoca Adanaspor A.Ş. ye gelmek istemiyor, şirket ne kadar kar ediyor, şirketleriniz birbiri arasında ne kadar fatura kesiyor, Adanaspor A.Ş. nin zararı söylediğiniz gibi cebinizden mi yoksa diğer şirketlerin vergisinden mi düşüyor, taraftar sayısı neden düşüyor? Bunların açıklamasını, hesabını Bayram Akgül’den sormalısınız demiyorsak, sende susmalısın.

 Adanaspor A.Ş. sahibi ve başkanı Bayram Akgül’ün açıklamaları biz Adana Demirspor taraftarlarına samimiyetsiz ve yalan gelmiştir. Ben hayatım boyunca maçlara iki takım taraftarının kol kola gittiğini hatırlamam. İki takımın maçından sonra ortasahaya geçip amigoluk yapan, Demirspor’un rakibine teşvik gönderen, b onservis ücretini almadan Demirspor idmanına çıkamazsınız diyen, Demirsporumuz kötü gittiğinde bu takımı kapatacam planları yapan, iyi gittiğinde kağus yaratmaya çalışan ve basına böyle açıklamalar yapan bir başkan, sahibi olduğu sürece de kol kola gitmesi mümkün değildir. Aksine iki takım taraftarlarının arasını git gide soğutmakta ve kin tohumları serpmektedir.

 Bayram Akgül, başarısızlığına Demirsporumuzu kılıf etmemeli, takımı kötü gittiğinde Çatalan veya belediye spor fonu gibi suni gündemlerle ört pas etmeye çalışıp gündem değiştirmemeli. Başkanımız Mustafa Tuncel mi Adanaspor A.Ş. yi satın al dedi, yoksa Azim Öztürk mü? Lütfen kim söz verdi ise, bilboorda kullandıysa o kapıya gidin. Para istemiyorsanız neyin mücadelesini veriyorsunuz? Yürütemiyorsanız, o çatı altında yürütecek çok değerli Adanasporlular var. Takımı satacaksanız da Demirsporumuzu alet etmeyin. Adanaspor A.Ş. ve Adana Demirspor taraftarları kardeştir, Bayram Akgül değil. Orada çok değerli dernek başkanları ve taraftarları vardır. Adana Demirspor taraftarı başkanı Mustafa Tuncel’e sonuna kadar güveniyor ve inanıyor. Başkanımızdan da açıklama beklemiyoruz, her şey şeffafdır ve biliyoruz. Ve Adana Demirspor taraftarı başkanının söylediklerinin arkasındadır; ‘’Önce can, sonra Canan‘’, ‘’Adanaspor A.Ş. dir, Adana Demirspor halkın takımıdır‘’



1286 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398