Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam444
Toplam Ziyaret1668830

Adana Metro’sunun borcu 2029 yılında bitiyor

Metro borcunun 2029 yılında tamamlanacağını ifade eden Karalar, şuan itibariyle Metro borcunun Belediye borçları içerisinde 4/1’ini oluşturduğunu kaydederek, “Bu bile büyük bir borçtur” dedi

 

Vahit şahin

Adama Büyükşehir Belediye Meclis Ekim ayı çalışmaları sakin bir ortamda başladı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, katipler Firdevs Cingözler ve Zafer Koç tarafından açılan Adana Büyükşehir Belediye Meclisinde 39 maddeden oluşan gündemlere 2 madde daha eklendi.

Gündem dışı söz alan MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, CHP Grup Başkanvekili Serdar Seyhan ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek 5. Lezzet Festivali’nin başarılı geçtiğini belirterek, destek olan kişi ve kurumlara teşekkür ettiler.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gelmesi ve festival kebap ateşlinin yakmasıyla festivalin ulusal düzeyde duyurulduğunu belirten konuşmacılar Cumhurbaşkanı Erdğan’a ayrıca teşekkür ettiler.

Başkan Zeydan Karalar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Metro borçlarının devralınmasını yinelediklerini, 2. Etabın da yapılmasını istediklerini söyledi. Metro borcunun 2029 yılında tamamlanacağını ifade eden Karalar, şuan itibariyle Metro borcunun Belediye borçları içerisinde 4/1’ini oluşturduğunu kaydederek, “Bu bile büyük bir borçtur” dedi.

Daha sonra gündemlere geçildi. Tekliflerden oluşan ilk 10 madde ilgili komisyonlara havale edildi.Adana Büyükşehir Belediye Meclis çalışmalarına yarın saat 14.00’te devam edecek.

 

 

79 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339