Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam795
Toplam Ziyaret1681880

AK Parti İl Başkanından köy ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Mustafa Kebude, Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, İl Genel Meclis Üyeleri Halil Burgu, Bayram Sert, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sarıçam İlçesine bağlı Dutluca, Hocalı ve Turunçlu köylerine ziyarette bulundu.

Çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren AK Parti Adana İl ve İlçe Teşkilatları ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Kebude, Dutluca, Hocalı ve Turunçlu köylerinde, köy kahvelerine ziyaretinde çok sayıda kalabalık kitle ile buluştu. Köy kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kebude, köylülerin yaşadıkları sorunları dinledi. Çok sayıda kitlenin sevgi seli ile karşılaşan Başkan Kebude, köy kahvehanesinde çay içti, sohbet etti.

 Başkan Kebude, AK Parti hükümetinin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgiler aktardı. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Başkan Kebude, Adalet ve Kalkınma Partisi olarak ziyaretlerini bundan sonra da sürdüreceklerini belirtti.

 Köy ziyaretlerinde Hocalı köy muhtarı Hasan Çağlar ve Turunçlu köy muhtarı Abdullah Yiğit köylüler adına ziyaretleri için başta AK Parti il Başkanı Mustafa Kebude başta olmak üzere Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.



1102 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398