Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam644
Toplam Ziyaret1685399

Salbaş'ta MHP'ye katılım

 Salbaş'ta MHP'ye katılım

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Ahmet Erdoğan, Çukurova’ya bağlı Salbaş’ta partisine yeni katılım töreninde yaptığı konuşmada; “MHP çığ gibi büyüyor ve tek başına iktidara koşuyor” dedi.

SALBAŞ’TA KATILIM

MHP Çukurova’da hız kesmeden devam ediyor. Son bir ayda başta AKP olmak üzere merkez ilçede değişik partilerden yoğun katılımların yapıldığı MHP’ye eski belde Salbaş’ta da 50 kişi üç hilal rozeti taktı. Akşam etkili yağmura rağmen düzenlenen törende yoğun coşku hakimdi.

MHP VE ADANA

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan yaptığı konuşmada, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin 4-5-6 Mart tarihlerinde Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, Kozan, İmamoğlu, Aladağ, Karaisalı, Karataş, Ceyhan, Yumurtalık ilçeleriyle Adana merkezde üç gün boyunca hemşehrileriyle birlikte olacağını bildirdi.  Erdoğan, böylesine geniş, kapsamlı ve yoğun bir ziyaretin, MHP’nin Adana’ya büyük önem verdiğinin ayrı bir göstergesi olduğunu ifade etti.

GERÇEKLER ÇIKIYOR

MHP İl Başkanı Ahmet Erdoğan, kamuoyunu etkilemeye dönük uygulamalara da dikkat çekerek “Bütün karartma operasyonlarına, bilgi kirliliğine rağmen halkımız, bu ülkenin uçuruma götürüldüğü gerçeğini görüyor. Yine bu süreçte kimin gerçek demokrat, kimin despot olduğu, kimin sultanlığa özendiği gerçeği de ortaya çıkmış bulunuyor” şeklinde konuştu.

MHP ÇİMENTO!

Erdoğan “Milletimizi ayrıştırmaya götüren teslimiyetçi zihniyet, aynı zamanda dışarıda sıfır itibar, içeride ise açlığın, işsizliğin, yokluğun, oligarşinin mimarı haline gelmiştir. Ama çok şükür ki, aziz halkımız, bugüne kadar demokrasiden ödün vermeyen, bin yıllık kardeşliğin çimentosu olan, milletine hizmet için çırpınan Milliyetçi Hareket’e yöneliyor. MHP çığ gibi büyüyor ve tek başına iktidara koşuyor” dedi.

ÇİFTÇİLERE MÜJDE

MHP Çukurova İlçe Başkanı İbrahim Kara da, MHP’nin seçim beyannamesini anlattı. Küçük çiftçilerin desteklenmesi amacıyla mazot, gübre, ilaç, tohum ve fide gibi tarımsal girdiler üzerindeki ÖTV ve KDV’nin kaldırılacağını, ürünlere fiyat garantisi getirileceğini, sulamada kullanılan enerjinin ucuzlatılacağını, tarımsal desteğin iki katına çıkarılacağını söyleyen Kara “Çiftçilerimiz, besicilerimiz MHP iktidarıyla altın çağını yaşayacak. Bundan emin olunuz” ifadesini kullandı.

ÇAĞLIYAN’A TEŞEKKÜR

İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Özen, MHP Çukurova İlçe Başkanı Ayşe Arslan ile çalışma arkadaşlarının da hazır bulunduğu katılım töreninden sonra MHP Çukurova yönetim kurulu üyesi Süleyman Çağlıyan ve eşi Fatma Çağlıyan yaklaşık 350 kişiye ev yemeği verdi. Erdoğan ve Kara, Çağlıyan ailesine teşekkür etti.



1856 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231