Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam725
Toplam Ziyaret1668367

AK Parti Adana il Gençlik Kolları Başkanı Abbas Arslan’dan taziye mesajı

 

AK Parti Adana il Gençlik Kolları Başkanı Abbas Arslan Saadet Partisi genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatından dolayı bir mesaj yayınladı.

Abbas Arslan yayınladığı mesajda “Saadet Partisi Genel Başkanı sayın Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ nın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Türk mühendis, akademisyen ve siyasetçi kimliğinin yanında Türkiye’ nin en genç doçenti olma başarısını göstermiş olan merhum Necmettin Erbakan ülkemizin sanayileşmesinde de önemli kazanımlar sağlamıştır. Anadolu’ nun sanayileşmesine vesile olmuştur.

Türk siyasetinde fark oluşturan tavırları, öğretmen kimliği hizmetleriyle biz gençlere her zaman örnek teşkil edecektir. Birçok kez partisinin kapatılmasına ve kendisinin hapse atılmasına karşın O hep mücadeleye devam demiştir.  Türk siyasetine damga vuran bir siyaset adamı olarak hatırlanacaktır.

 Babası Adana’nın Kozan ve Saimbeyli bölgesinde yaşamış olan Kozanoğullarından Mehmet Sabri Erbakan’ nın oğlu merhum Necmettin Erbakan’ın,  değerli bir siyasetçi olmasının yanı sıra hem şehrimiz olarak da ailesinin, partililerin acısını paylaşıyor ve başsağlığı diliyoruz.” dedi



2416 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339