Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam222
Toplam Ziyaret1667864

BAŞKAN KOCAİSPİR’DEN BERBER VE KUAFÖRLERE DESTEK

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, berber ve kuaförlere destek paketi hediye etti. Başkan Kocaispir, “Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

İki yıla yaklaşan koronavirüs salgını sürecinde uzun süre kapalı olan ve salgından en çok etkilenen berber ve kuaförlerin hizmet standardını yükseltmek için harekete geçen Yüreğir Belediyesi, ilçede bulunan 450 berber ve kuaföre destek uygulaması başlattı.

Yüreğir’de faaliyet gösteren kadın erkek tüm kuaför ve berberleri tek tek ziyaret etmeye başlayan Yüreğir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, usta önlüğü, tıraş örtüsü, havlu paketi ile içerisinde çay, kahve, şeker ve bardak bulunan kolileri esnafa dağıttı.

Ekiplerin Yavuzlar Mahallesi esnaf ziyaretine eşlik eden Başkan Kocaispir, “Berber ve kuaförlerimize imkânlarımız ölçüsünde küçük bir destek sağlıyoruz. Her zaman esnafımızın yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Benzer uygulamalarımızı diğer esnaf kardeşlerimizin için de planlıyoruz.” diye konuştu.

Yüreğir Belediyesi’nin destek paketi hizmetinden dolayı memnuniyetini dile getiren berber ve kuaför esnafı Başkan Kocaispir’e teşekkür etti.

146 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339