Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi16
Bugün Toplam304
Toplam Ziyaret1667946

KAYMAKAM MEHMET KAYA'DAN BAYRAM KUTLAMASI

Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu bayram lütfen kurallara riayet ederek evlerimizde kalalım. Bina içinde komşu ziyaretleri yapmayarak, virüsün yayılmasını önleyelim" dedi.

Kaymakam Mehmet Kaya'nın ''Ramazan Bayramı'' dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:

“Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının en güzel örneklerinin yaşandığı, toplumun bütün kesimlerinin birbirleriyle barıştığı, dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulup, herkesin kaynaştığı, kucaklaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Ramazan Bayramı'nın başta ülkemize, tüm İslam âlemine ve dünya insanlığı adına hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında bu bayram lütfen kurallara riayet ederek evlerimizde kalalım. Bina içinde komşu ziyaretleri yapmayarak, virüsün yayılmasını önleyelim. Önümüzdeki bayramda küçüklerimizin gözlerinden, büyüklerimizin ellerinden öpebilmek için çok az daha sabredelim. Bu duygu ve düşüncelerle Karaisalılı hemşehrilerimin, kamu ve özel kuruluşlarında her kademedeki mesai arkadaşlarımın ve aile bireylerinin, şehit aileleri ve gazilerimizin, sivil toplum kuruluşlarının bayramlarını yürekten kutlar, tüm hemşehrilerime esenlik dileklerimle saygı ve sevgilerimi sunarım.”

212 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436