Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam111
Toplam Ziyaret1667753

CEMAL DEMİRDAĞ,KARAİSALI’NIN YOL SORUNUNU GÜNDEME GETİRDİ

“Karaisalı’yı Aladağ’ a bağlayan Etekli Köyü yolu var.. Yoğun bir yol.. Çok mağdur bir köy.. Yayla mevsimi başlamadan çok acil olarak ASKİ’nin yapması gereken çalışma var, bitirip yol müdürlüğünün ondan sonra başlaması gerekir. Ayrıca Kocaveliler .."

Vahit Şahin

 Karaisalı ve Adana Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Cemal Demirdağ, Büyükşehirin 2020 yılına ait faaliyet raporu hakkında konuşmasının sonunda Adana merkezi ile Karaisalı’nın yol sorunlarını gündeme getirdi.

Cemal Demirdağ şunları söyledi:

“Yaz geliyor, Köylü vatandaş endişeli, su sorunu olacak mı diye. Yayla zamanı yaylacılar endişeli, yollarımız tamam mı diye..Özel idare tarafından ASKİ’ye bırakılsın sulama kanaletlerinin de  temizlenmesi gerekmektedir.. Başkanım bunları söylemek durumundayız. Ayrıca, daha önceden buradan söyledim. Denizli mahallesi eski sağlık ocağında yol tekten, duble yola dönüşüyor..Tam yol başlangıcında bir adet elektrik direği var, bu kaldırılırsa gidiş gelişler biraz rahatlayacak.. Rica ediyorum bu elektrik direğini kaldıralım.. Burası kıdemli Meclis üyesi askeri Dağlı beyin büyüdüğü mahalle evlerine 100 metre. Sınıf atlayınca mahalleyi de görmez oldular.. Ayrıca Türkmen bası, belediye evleri kavşağında küçük bir düzenleme yapılırsa trafik orada rahatlar. Yani  sağa dönüş yapılabilir.. Ayrıca Yüreğir’deki ilim yolunu bitirelim.. Gerçekten hem sürücüler hem de vatandaşlar mağdur… Ayrıca, Karaisalı’yı Aladağ’ a bağlayan Etekli Köyü yolu var.. Yoğun bir yol.. Çok mağdur bir köy.. Yayla mevsimi başlamadan çok acil olarak ASKİ’nin yapması gereken çalışma var, bitirip yol müdürlüğünün ondan sonra başlaması gerekir. Ayrıca Kocaveliler Altınova arası 3 km, Bucak köyü Kelebek arası çok acil yapılması gerekiyor..  3 yıldır bekliyor..

Sayın başkanım, bir diğer konuda.. Çalışan arkadaşlarla ilgili.. Artık buna bir son verin.. Nedir bu sürgünler? Nedir bu yer değişiklikleri? Allah aşkına bırakın işçilerle uğraşmayı. Bu çalışanlardan istediğiniz nedir? Ekmekle oynamak nedir? Beddua alıyoruz.. Maaşlarını zamanında, varsa birikmiş alacaklarını ödeyelim… Bu itibarla, 2020 yılı faaliyet raporu hayırlı olsun diyorum. “

 

361 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339