Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi6
Bugün Toplam597
Toplam Ziyaret1686030

Atal,"Covid 19 aşısı olunca her şey düzelmeyecek"

tal, "Dünya korona virüs pandemisi ile mücadele ederken, bilim insanlarının yeni uyarısının 'Nipah virüsü' için geldi. Yıkımların sebebi olan endüstriyel kapitalizm ve tüketim toplumu yaşam tarzımızı devam ettirdiğimiz surece yeni salgınların getirdi

Vahit Şahin

Doğu Akdeniz Cevre Dernekleri (DAÇE) Gönüllü Avukatı İsmail Hakki Atal, Covid 19 aşısı olunca her şey düzelmeyeceğini ileri sürdü.

Av. Atal, "Daha önce çeşitli açıklamalarımda, Corona virüs ve diğer salgınların sebebinin ekosistemlerdeki yıkım, çevresel-ekolojik tahribat olduğunu ve maden -termik -nükleer-endüstriyel tarım ve endüstriyel hayvancılık saldırısı devam ettiği surece Covid 19’un son salgın olmayacağını ortaya koyan bilimsel delilleri açıklamıştım" dedi.

Dünya korona virüs pandemisi ile mücadele ederken, bilim insanlarının yeni uyarısının 'Nipah virüsü' için geldiğini kaydeden Atal, "Covid 19 aşısı olunca her şey düzelmeyecek. Yıkımların sebebi olan endüstriyel kapitalizm ve tüketim toplumu yaşam tarzımızı devam ettirdiğimiz surece yeni salgınların getirdiği yıkımlar olacak. Termik-nükleer -maden karşıtı mücadele hayat-memat meselesi, ölüm-kalım mücadelesidir."

151 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231