Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi13
Bugün Toplam338
Toplam Ziyaret1667980

KAR TOROSLARDA HÜKMÜNÜ SÜRDÜRÜRKEN BÜYÜKŞEHİR YOLLARI AÇIK TUTUYOR…

Ekipler, Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, Pozantı ve Karaisalı Kızıldağ bölgesinde tam donanımlı araç ve teçhizatla çalışma yürütüyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi kentin kuzey ilçelerinde karla mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Yol müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu ilçelerde kapalı yol bulunmazken, aynı ekipler jandarma ve sağlık ekiplerinden gelen destek çağrılarına da yanıt veriyor. 

Soğuk hava dalgasıyla birlikte kar yağışının devam ettiği Adana’nın kuzey ilçelerinde yolların açık kalması için Büyükşehir Belediyesi ekipleri gece gündüz çalışıyor.

KAPALI ANA YOL YOK

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü Ekipleri; Kozan, Aladağ, Saimbeyli, Tufanbeyli, Feke, Pozantı ve Karaisalı Kızıldağ bölgesinde tam donanımlı araç ve teçhizatla çalışma yürütüyor.

Yollarda tuzlama çalışması da yapan ekipler dozer, loder ve greyderler ile kapanan yolları ulaşıma açıyor. Kozan’ın köy yolları ile Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke ve Aladağ’ın köy yollarında etkili olan kar yağışına karşı erken alınan tedbirlerle yollar açık tutuluyor. Alınan ihbarları anında değerlendiren yol ekipleri hummalı çalışmaları sonucunda vatandaşın mağdur olmasını önlüyor.

BESİCİLERE YARDIM

İlçe ve köy yollarındaki ulaşımı açık tutmak için yoğun çaba harcayan ekipler bu arada kendilerine gelen yardım çağrılarına da duyarsız kalmıyor.

Özellikle jandarma ve sağlık ekiplerinin destek çağrılarına anında yanıt veren ekipler mezralardaki besicilerin kapanan yollarının açılmasına da katkı sağlıyor. Adana’nın 7 ilçesinde aralıksız karla mücadelesini sürdüren ekipler, 7/24 nöbet tutuyor.

251 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436