Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam905
Toplam Ziyaret1669291

Bahçeli,"HDP kapatılmalıdır"

MHP Lideri Bahçeli "CHP'ye göre terörist Demirtaş serbest bırakılmalıdır. İYİ Parti'ye göre de özgürlüğe kavuşmalıdır. CHP yönetimi teröristle değil valilerle, kaymakamlarla, rektörlerle, uzman çavuşlarla uğraşmaktadır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında HDP'nin kapatılmasına yönelik açıklamalarına devam etti.

Bahçeli,"Bizim parti kapatılmasıyla ilgili görüşlerimiz çok açıktır. Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin çıkarlarını her düşüncenin üstünde tutan siyaset anlayışının temsilcisidir. Siyasi partilerin kapatılarak cezalandırılması yerine Anayasa'nın temel ilkelerine aykırı hareket eden parti üyelerinin sorumlu tutulması her zaman dile getirilmiştir. Siyasi partilerin kapatılması halinde bu partilere oy veren seçmenler ve bu konuda sorumluluğu olmayan parti yöneticileri de cezalandırılmış olacaktır. Bu itibarla partinin sağ duyulu davranan yöneticileri ve teşkilatıyla kapatılacak fiilleri gerçekleştirenlerin ayrı tutulması bir başka önemli konudur.
Yapılanlara bakılırsa, HDP'nin kapatılması adalete, milli iradeye aykırılık teşkil etmez. CHP'ye göre terörist Demirtaş serbest bırakılmalıdır. İYİ Parti'ye göre de özgürlüğe kavuşmalıdır. CHP yönetimi teröristle değil valilerle, kaymakamlarla, rektörlerle, uzman çavuşlarla uğraşmaktadır. Bu şerefli meslek mensuplarının hepsine birden militan diyorlar. CHP yönetimi militan arıyorsa Boğaziçi Üniversitesi'nde terör örgütleriyle iş birliği yapan il başkanlarına bakacak. Terörle mücadeledeki yüksek başarı HDP'yi ürkütmektedir. CHP korkarken İP rahatsız olmaktadır."
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyı 'bilindik bir numara' olarak tanımladı.
Bahçeli, "Tarafı olmadığımız saldırının faili gibi gösterilmek ucuz bir saldırının planıdır. Partimizi kavga ile göstermek hayasızlıktır" diyen Bahçeli, "Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması, bana saldırdılar çığırtkanlığına tevessül etmesi bilindik bir numaradır" ifadesini kullandı.

86 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339