Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi10
Bugün Toplam668
Toplam Ziyaret1668310

Büyükşehirden 25 ayrı noktada asfalt çalışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlı Yol Şube Müdürlüğü Karaisalı; Gülüşlü, Yerköprü, Aşağı Belemedik'te asfalt çalışması gerçekleştiriyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi, 25 ayrı noktada yeni yol, bakım ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kırsaldaki ilçe ve köylerde vatandaşın en büyük şikayetlerinden biri olan yol sorununu çözmek için yoğun çalışan Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlı Yol Şube Müdürlüğü, kent merkezinde de çok sayıda noktada asfalt döküyor, bakım-onarım yapıyor.

Ekipler merkez ilçe Yüreğir’de 7, Seyhan’da 6, Sarıçam’da 5 noktada ve Çukurova’da bitümlü sıcak asfalt döşeme ile yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi, her yıl bir öncekinden fazla yol yapmaya, asfalt dökmeye kararlı…

Öncelikli tespit edilen ve sorun teşkil eden yol bakım, onarım çalışmalarının dışında, Adana genelinde Yol Şube Müdürlüğü ekipleri şu bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor:

Seyhan; Gürselpaşa , D400, Ziyapaşa Bulvarı, Yeni Mahalle, Akkapı, Nakliyeciler Sitesi, Yüreğir; 1. Bölge Gümüşyazı, Karaahmetli, Köprügözü, Nacarlı, Sağdıçlı, İncirlik Yeşil Konutlar , D400 - İncirlik Mezarlık Yolu, Karaisalı; Gülüşlü, Yerköprü, Aşağı Belemedik, Sarıçam; Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Çiçekli - Karaömerli arası, Yeni Stat arkası - Çatalan Caddesi Bağlantısı, Cihadiye – Kirazlı, Aydın Yurdu Mezarlık Yolu, Çukurova; Aşıklar Bulvarı, Ceyhan; Adnan Menderes Bulvarı, Pozantı ve Kozan…

233 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339