Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi4
Bugün Toplam762
Toplam Ziyaret1682749

Zeydan Karalar’ın makamı haczedildi

Haciz kararını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar meclis toplantısında kendi açıkladı






Adana Büyükşehir Belediye Başkanlık makamındaki mallar haczedildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı’nın üçüncü oturumunu görüşmek üzere toplandı. 

Toplantı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, katipler Cemal Demirdağ ve Sevil Can başkanlığında açıldı.

Gündem dışı konuşmalara geçmeden önce konuşan Başkan Zeydan Karalar, 2016 yılında kilit parke döşeme ihalesinin alan bir şirketin 3 yıl bekledikten sonra dördüncü yılda haciz göndermesini eleştirdi. Karalar, “Bugün bir haciz daha geldi, bunu kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. 2016’dan bugüne kadar parasını alamadığı nedeniyle bizim makam odamızı hacze gelmiş” dedi.

AK Parti Grup Sözcüsü Vedat Gündoğan ise “Sizi de götürürler” deyince Karalar,” Beni biraz zor götürürler” diye cevapladı.

“Oradaki amaç şu, Adana Büyükşehir Belediyesinin makam odasını haczettik diyecekler. 2016 olmuş bir iş için 4 sene geçmiş aradan, 3 yıl beklemişler, 3 sene paralarını almamışlar. Bir insan iş yapıp 4 senedir parasının peşinde koşmuyorsa, o işin nasıl bir fiyatla aldığını takip etmek zordur. Enflasyon olduğu bir ülkede 4 sene insan bekliyorsa herhalde 100 liralık işi 400 liraya yapmıştır. Hatta çok ciddi bir istihbarat var, kendi ürettiği taşları kendi işinde kullandığı söyleniyor. Bunu ispat etmek lazım. İspat etmeden bir şey yapmak mümkün değil. Keşke bu konuları hiç gündeme getirmek durumunda kalmasak ama ne yazık ki her gün bazen bir bazen birden fazla haciz yaşadığımız ve bunları üzüntüyle karşıladığımız için söylemek durumunda kalıyoruz. Neyse sağlık olsun” diye konuştu.

Daha sonra gündeme geçildi. 6 madde komisyondan geldiği şekliyle oy birliği halinde kabul edildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi ve ASKİ Genel Kurulu gündemindeki maddeleri görüşmek üzere 13 Temmuz 2020 saat 14.00’te çalışmalarına devam edecek.

 

 

637 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.486832.6170
Euro34.601234.7398