Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi12
Bugün Toplam964
Toplam Ziyaret1686397

Adana İl Başkanı Özer, "Ülkem Partisi kimsenin tapulu malı değildir"

Özer,"Türkiye Cumhuriyetinin ihtiyaç duyduğu Türkiye Cumhuriyetini tekrar fabrika ayarlarına döndürüp yeniden laik, sosyal, hukuk devleti haline getirecek olan inanmışlarla yola çıkmış bir siyasi partidir" dedi.

Ülkem Partisi Adana İl Başkanı Yaşar Özer, partisine yönelik parti içinde ve dışında faaliyet içerisinde olanları uyararak, "Ülkem Partisi kimsenin tapulu malı değildir"dedi.

Özer yaptığı yazılı açıklamada, Ülkem Partisi'nin birilerinin babadan kalma mirası olmadığını belirterek,"Partimiz çıkar, şahsi menfaat, ikbal elde etmek için kullanacağı,aile şirketi, kanarya severler derneği hiç değildir. Sapkınlık yapıp, ahlaksızlık yapıp, bölücülük yapıp, boş beleş adamların barınabileği bir yerde değildir" dedi.,
Ülkem Partisi'nin Türkiye Cumhuriyeti siyasi partiler kanununa, yasalara, kanunlara göre kurulmuş, bir parti programı ve tüzüğü olan bir parti olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:
"Partimiz, ülke genelinde emek vermiş kurucuları yöneticileri olan gönüllüleri olan, Türkiye Cumhuriyetinin ihtiyaç duyduğu Türkiye Cumhuriyetini tekrar fabrika ayarlarına döndürüp yeniden laik, sosyal, hukuk devleti haline getirecek olan inanmışlarla yola çıkmış bir siyasi partidir. Ne inancımızdan, ne Ülkem Partisi üzerinde oynanan oyunlardan, ne kurulan kumpaslar bizi asla yıldıramaz yolumuzdan döndüremez."

95 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451932.5820
Euro34.798834.9382