Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi9
Bugün Toplam655
Toplam Ziyaret1685410

KARAİSALI’DA 74 GÜN SONRA İLK CUMA NAMAZI

Karaisalı Merkez Camii, Teslime Hala Camii bahçesi ile Karapınar Parkında Cuma namazı kılındı. Kaymakam Mehmet Kaya ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, Cuma namazını Karapınar Parkı’nda kıldılar.

 Karaisalı’da Kovid-19 salgını nedeniyle ibadete bir süre ara verilen camilerde normalleşme süreci çerçevesinde ilk Cuma namazı kılındı.

Namaz öncesinde cami ve alanlarda yoğun bir dezenfekte çalışması yapan Karaisalı Belediyesi ekiplerinin yanı sıra Adana Büyükşehir Belediyesi de maske ve eldiven dağıttı.

Yüreğir Belediyesi de cemaate maske ve tek kullanımlık seccade dağıttı.

AK Parti Karaisalı İlçe Başkanı Osman Kurdak, Karaisalı’ya maske ve seccade gönderen Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir’e teşekkür etti.

KARAİSALI’DA ÜÇ YERDE NAMAZ KILINDI

Küresel salgın nedeniyle 74 gündür ibadete kapalı olan ve normalleşme programı kapsamında 29 Mayıs Cuma günü sosyal mesafe kuralına uygun olarak yeniden ibadete açılan cami ve alanlarda yoğun katılım oldu.

Karapınar Parkı’nda maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak 400 kişilik hazırlanan alanda Karaisalı Kaymakamı Mehmet Kaya, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Karaisalı Merkez Vaizi Fatih Gözüküçük tarafından kıldırılan Cuma namazında hutbe okundu. Cuma namazının 2 rekat farzının tamamlanmasından sonra sünnetlerin evde kılınmasını istendi.

Kızılay Karaisalı Temsilciliği ve Kaymakamlık Vefa Destek ekibi tarafından Merkez Cami kılınan namaz öncesi cemaate Kızılay Karaisalı Temsilcisi İbrahim Efe, Kızılay Gönüllüleri Ahmet Bülbül,Emre Kırlangıç ve Satık Buğra tarafından maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirildi.

Karaisalı’da ayrıca Teslime Hala Camii bahçesinde de Cuma namazı eda edildi.

 

354 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.451532.5815
Euro34.684134.8231