Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam204
Toplam Ziyaret1667846

Perinçek,"Türkiye'nin tek çıkış yolu üretimdir"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Koronavirüs salgınına ve büyüyen ekonomik tehlikelere karşı Türkiye’nin tek çıkış yolunun üretim ekonomisi olduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da üretim ve istihdam odaklı çözümlere işaret ettiğini belirten Doğu Perinçek, “Üretim devriminin inşaasına yönelik kararlılık doğuyor. En temel mesele ekmek teknesini korumaktır” dedi. Vatan Partisi Genel Başkanı, bu seçeneğe karşı çıkanların sadaka ekonomisini savunduğunu dile getirdi.

Perinçek, Vatan Partisi’nin hazırladığı üretim devrimi programına göre kamu-özel sektör ortaklığıyla, fabrikaların kapanmasına izin verilmeyeceğini kaydetti. Sanayi için atıl kapatasitenin de kullanılacağını kaydeden Perinçek, üretimde önceliğin gıda, sağlık, güvenlik ve milli eğitim olduğunu vurguladı.
Vatan Partisi Genel Başkanı, Türk lirası basmanın Türkiye’yi rahatlatacağını ve dolara-euroya ödenen haracın son bulacağını ifade etti. Perinçek, “Paranın üzerindeki Washington, Lincoln resimlerinin yerine Atatürk resimleri konacak” dedi.
Türkiye’nin tasarruf oranının yükseltilmesinin önemine değinen Perinçek, “Tasarrufla fabrika açacağız ve üretim seferberliği başlatacağız" diye konuştu.

241 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın
AlışSatış
Dolar32.142532.2713
Euro34.804134.9436